Denise Hopmans

Ik vind tattoo no more echt een aanrader! Ik heb lang getwijfeld of ik mijn tattoo weg zou laten laseren. Omdat ik vooral bang was voor littekens, uiteindelijk bij Andy terecht gekomen. Hij is ook... Ik vind tattoo no more echt een aanrader! Ik heb lang getwijfeld of ik mijn tattoo weg zou laten laseren. Omdat ik vooral bang was voor littekens, uiteindelijk bij Andy terecht gekomen. Hij is ook zijn eigen tattoo aan het weg laseren zonder pigment verlies of littekens! Heb pas mijn eerste behandeling gehad maar als ik naar het resultaat bij Andy kijk kan ik niet wachten tot die van mij ook weg is. Heb naar mijn eerste behandeling ook nergens last van gehad alleen een beetje opgezwollen huid maar totaal geen blaasjes of iets anders! Kan niet wachten op mijn 2e behandeling!

Zeer klantvriendelijk,
Neemt echt de tijd voor je ook bij de nazorg,
Eerlijk advies,
Makkelijk een afspraak inplannen online

Alleen maar fijne ervaringen gehad bij Tattoo no more. Resultaat mag er wezen!! Andy is heel professioneel en klantvriendelijk een echte aanrader!
Wat betreft de behandeling zelf, nergens last...
Wat betreft de behandeling zelf, nergens last van gehad!! Nergens last van gehad geen brandwonden/vlekken/blaren.

Top service
Zeer Klantvriendelijk
En vooral zeer professioneel!!

Barbara Gelijns

Deskundig geholpen, en nagenoeg geen last van mijn arm na de behandeling, kan het zeker aanraden. De laser behandeling zelf vond ik ook niet pijnlijk.

Zeer klantvriendelijk en uitgebreide informatie over de laser behandeling, ook de 'eventuele bijwerkingen' na de laser worden uitvoerig besproken.

Fleur

De behandeling ervaarde ik pijnloos. De dag erna was mijn tatoeage klein beetje opgezet alsof hij net gezet was maar trok vrij snel weg. Daarna nergens last van gehad op een beetje jeuk na. Dus geen... De behandeling ervaarde ik pijnloos. De dag erna was mijn tatoeage klein beetje opgezet alsof hij net gezet was maar trok vrij snel weg. Daarna nergens last van gehad op een beetje jeuk na. Dus geen horror verhalen zoals je veel leest op internet!

Super goed en vriendelijk geholpen. Uitgebreide uitleg en geen vraag was te veel. Eerlijke prijs afspraak dus geen verrassingen achteraf.

Laurens Bakx

Ik zou het zeker aanraden aan wie dan ook om naar Andy te gaan, ik moet er meer dan een uur voor rijden maar dat is zeker de moeite waard. Ik ga nu voor mijn 4e behandeling en mijn tattoo is al... Ik zou het zeker aanraden aan wie dan ook om naar Andy te gaan, ik moet er meer dan een uur voor rijden maar dat is zeker de moeite waard. Ik ga nu voor mijn 4e behandeling en mijn tattoo is al behoorlijk aan het vervagen! Niet twijfelen, gewoon doen! Het is zeker de moeite waard!

Andy is echt toffe kerel, je voelt je vanaf het eerste moment op je gemak. Het boeken van afspraken gaat heel erg makkelijk online. Over de kwaliteit valt niet te twisten, ik had verschillende... Andy is echt toffe kerel, je voelt je vanaf het eerste moment op je gemak. Het boeken van afspraken gaat heel erg makkelijk online. Over de kwaliteit valt niet te twisten, ik had verschillende ervaringen met een andere lasertechniek waar ik alles behalve tevreden over ben. Tattoo no more maakt echt verschil, boekt snel resultaat, kortdurende behandeling en een ontspannen leuke sfeer zorgen er voor dat je met een goed gevoel naar huis gaat en weer klaar bent voor de volgende afspraak. De kennis en kunde die Andy uitstraalt tijdens de behandelingsperiode onderscheiden hem van alle concurrentie. Alle negatieve verhalen over het verwijderen van tattoo's kun je vergeten, hier heb je geen enkele nevenschade van het laseren. Geen littekens en geen verkleuring van de huid.

Joke

Je voelt je gelijk op je gemak bij Andy, hij legt alles goed uit van te voren zodat je weet wat je te wachten staat.
De pijn is te vergelijken met elastiekjes die tegen je huid schieten, het...
De pijn is te vergelijken met elastiekjes die tegen je huid schieten, het is zeker niet pijn vrij maar wel goed te doen en het laseren is zo klaar.
Ik zou het zeker aanraden om hier naartoe te gaan als je van je tattoo af wilt.

Andy is heel erg aardig
Neemt de tijd voor je
Goede hygiëne
Goede uitleg nazorg
Betaalbare prijzen

Bert Lanser

Het laseren kan ik niet echt pijnlijk noemen, en het resultaat is verbluffend. What they say is what you get.

Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service is top.

Deborah

Ik kom al een tijdje bij Tattoo no more, ik zie na een aantal laserbehandelingen al duidelijk resultaat ( in feb mijn laatste behandeling), het doet vrijwel geen zeer maar vond het in het begin wel... Ik kom al een tijdje bij Tattoo no more, ik zie na een aantal laserbehandelingen al duidelijk resultaat ( in feb mijn laatste behandeling), het doet vrijwel geen zeer maar vond het in het begin wel fijn om de verkrijgbare emla creme te gebruiken omdat ik best bang was. Tot ik het eenkeer vergat op te smeren en merkte dat het totaal geen zeer deed!

Zeer vriendelijk en professioneel, ze hebben vaak leuke acties.

Ali Himmit

Andy is gastvrij, net als zijn vrouw. Je voelt je welkom. Je bent zo klaar met de behandeling, en met een goed resultaat.

Andy geeft goede adviezen. Anderen doen dit niet altijd weet ik uit ervaring.

Diana van Tienen

Ben zeer tevreden over Tattoo No More, heb nu zeven behandelingen gehad en mijn tattoo is zo goed als weg. Andy neemt alle tijd voor je en ook de nazorg en interesse is geweldig. Geen last van... Ben zeer tevreden over Tattoo No More, heb nu zeven behandelingen gehad en mijn tattoo is zo goed als weg. Andy neemt alle tijd voor je en ook de nazorg en interesse is geweldig. Geen last van wondjes of litekens. Zelf gebruik ik op advies van Andy een speciale creme voor na de behandeling. Echt een top creme verzorgd je huid en is snel weer hersteld. Bedankt voor je goede service Andy maak gauw een laatste afspraak. Groetjes Diana.