Nanette

Ik heb 2 tatoeages die ik laat verwijderen. Ik ben zeer tevreden. Je voelt wel dat je tatoeage gelaserd wordt, is gevoelig maar niet dat ik niet meer kan praten van de pijn.
Na het laseren is...
Na het laseren is de tatoeage wat rood en gezwollen en wat gevoelig. Er gaat een goede lasercreme op en ik krijg wat crème mee voor de eerste 2 dagen. Na een uur is de gevoeligheid verdwenen. Mijn tatoeages vervagen heel mooi. Geen littekens. Nog een behandeling of 2 en dan zullen mijn tatoeages helemaal zijn verdwenen en zal niemand meer zien dat er een tatoeage op mijn lichaam heeft gezeten.

Zeer klantvriendelijk. Je voelt je welkom. Vriendelijke benadering. Goede uitleg, je weet wat je wel en niet kan verwachten.
Schone salon, goede service als je tijdens of na de behandeling...
Schone salon, goede service als je tijdens of na de behandeling vragen hebt wordt daar de tijd voor genomen.

Nanette

Na het laseren is...

Schone salon, goede service als je tijdens of na de behandeling...

Anne

Ik ben erg tevreden over Tattoo No More. Andy is erg aardig en stelt je op je gemak.
Het laseren vind ik niet zo'n pijn doen. Het is even een vervelend gevoel. De dagen daarna is het een beetje rood. Verder geen blaren ofzo. Tattoo trekt mooi weg!!

Nassima

Bij Tattoo No More voel je je zeker op je gemak. Dat begint meteen al bij de ingang. De zaak ziet er erg netjes uit. Er is ook een relaxte sfeer in de wachtruimte, zo ga je ontspannen naar binnen.... Bij Tattoo No More voel je je zeker op je gemak. Dat begint meteen al bij de ingang. De zaak ziet er erg netjes uit. Er is ook een relaxte sfeer in de wachtruimte, zo ga je ontspannen naar binnen. Ik werd erg gerustgesteld. Alles was me vanaf de eerste intake duidelijk. Alles word meteen uitgelegd; hoe het werkt, hoeveel het gaat kosten en hoe lang het gaat duren. Dat vond ik onwijs fijn. Ik wist meteen waar ik aan toe was en heb toen meteen op dezelfde dag van me intake de eerste laser behandeling gehad. Ik moet zeggen dat het allemaal zo snel gaat, dat ik pas door had dat ik een beeeeetje pijn had toen we klaar waren. De laser sessie geeft je alleen maar het gevoel dat je weer wilt terug komen. Je krijgt zelfs meteen nazorg mee! Ik heb nu net me tweede behandeling erop zitten! Nu een paar dagen later, is me tattoo al minder te zien!! Ik heb absoluut nergens last van gehad! Na het laseren was het alleen een beetje rood (wat logisch is natuurlijk) maar verder heb ik echt nergens last van! Meteen ook een afspraak gemaakt voor de 3de behandeling! Helemaal top!!!

Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service bij Tattoo No More staat zeker op nummer 1.

Ruby

Ik heb eerst online gezocht naar wat de beste laser was en die vond ik gelukkig dicht bij huis. Voorafgaand aan de 1e behandeling is me duidelijk verteld wat ik wel en niet kon verwachten; het duurt... Ik heb eerst online gezocht naar wat de beste laser was en die vond ik gelukkig dicht bij huis. Voorafgaand aan de 1e behandeling is me duidelijk verteld wat ik wel en niet kon verwachten; het duurt 1 tot 1,5 jaar voordat de tattoo echt weg is, maar m'n pigment wordt niet beschadigd. Behandeling vind ik, in tegenstelling tot wat ik verwachtte dus niet pijnlijk! Andy koelt de tatoeage goed waardoor de behandeling gevoelloos is. Daarna kan het nog een beetje branden maar eigelijk stelt het niets voor. Ik sta steeds met een paar minuten weer buiten en zie m'n tatoeage na elke behandeling verder vervagen. Ik ben zeer tevreden!

Vriendelijke en kundige man. Perfect laserapparaat en altijd snelle en professionele behandelingen.

Maxime

Na een heel fijn welkom en een heldere intake volgde de behandeling, het gevoel daarvan ervaarde ik anders dan het zetten van een tattoo, maar zeker niet pijnlijker. De roodheid was na een dag... Na een heel fijn welkom en een heldere intake volgde de behandeling, het gevoel daarvan ervaarde ik anders dan het zetten van een tattoo, maar zeker niet pijnlijker. De roodheid was na een dag verdwenen en mijn huid ziet er niet anders uit dan voor de behandeling, dus ik kijk uit naar de volgende afspraak en het verder vervagen van mijn tattoo!

Supergastvrij, en ontzettend helder en duidelijk over de behandeling en wanneer je resultaat kunt verwachten

Nina

Heb nu al een aantal behandelingen gehad en ook ik kan bevestigen dat ik nog nooit blaren of last heb gehad. De behandeling duurt hooguit 3 minuten. Die 3 minuten zijn niet prettig maar zeker niet... Heb nu al een aantal behandelingen gehad en ook ik kan bevestigen dat ik nog nooit blaren of last heb gehad. De behandeling duurt hooguit 3 minuten. Die 3 minuten zijn niet prettig maar zeker niet enorm pijnlijk! Het eerste halfuur voelt mn huid iets wat trekkerig alsof ik te lang in de zon heb gelegen maar daarna helemaal niets/geen last meer. Voor Andy heb ik maar een woord: professioneel! Een dergelijke ingreep is een vertrouwenskwestie en ik ben heel erg blij dat ik bij tattoo no more terecht ben gekomen!

Charlotte

Ik ben heel erg tevreden! Wordt altijd vriendelijk en open ontvangen. Andy legt precies uit wat er gaat gebeuren en wat ik na afloop zal ervaren. Ook zorgt hij ervoor dat de nabehandeling goed... Ik ben heel erg tevreden! Wordt altijd vriendelijk en open ontvangen. Andy legt precies uit wat er gaat gebeuren en wat ik na afloop zal ervaren. Ook zorgt hij ervoor dat de nabehandeling goed verloopt en dat ik altijd voldoende creme heb. Ik heb 2 uur reistijd om mijn tattoo bij Andy weg te laten laseren maar ik zou het bij niemand anders willen laten doen.

Vriendelijk, duidelijke afspraken, goede uitleg over de procedure en fijne begeleiding voor, tijdens en na het laseren.

Judith Leeflang

Ik kreeg bij het eerste gesprek uitgebreide informatie over wat kan en wat realistisch is qua duur van de behandeling. Tijdens elke behandeling verteld hij wat hij gaat doen en wat ik erna qua... Ik kreeg bij het eerste gesprek uitgebreide informatie over wat kan en wat realistisch is qua duur van de behandeling. Tijdens elke behandeling verteld hij wat hij gaat doen en wat ik erna qua reactie van kan verwachten. Ik mag hem ook altijd bellen of appen bij vragen. De na reacties van mijn huid zijn mild te noemen en je ziet na elke keer dat de tatoeage steeds wat vager begint te worden. Je moet geduld ermee hebben maar dat is dan ook precies zoals mij al verteld was in het intake gesprek! Geweldige zaak dus met een eerlijke en professionele behandelaar!!!!
Aanrader dus absoluut!

Heel klantvriendelijk en zeer goede kwaliteit!

Reba Mathlouthi

Ik ben nu 4 behandelingen verder, en mijn tattoo verdwijnt langzaam.. Geen littekens, brandwonden en/ of blaren! Na iedere behandeling vraagt Andy of ik nog crème heb, het insmeren is heel... Ik ben nu 4 behandelingen verder, en mijn tattoo verdwijnt langzaam.. Geen littekens, brandwonden en/ of blaren! Na iedere behandeling vraagt Andy of ik nog crème heb, het insmeren is heel belangrijk! Tot in Maart!

De eerste keer toen ik binnenliep vond ik t allemaal maar eng.. Andy legt precies uit wat de procedure is en wat hij gaat doen. Stelt je dus meteen gerust! Hygiënisch te werk ??