Kok

Positief, taxatie is goed verlopen

- snelheid
- goede afhandeling van vragen
- taxateur : snelle afhandeling en goede communicatie

Marc

Snelle reactie en snel een afspraak kunnen maken. Taxateur kwam netjes op tijd en alles goed administratief geregeld.

Arnoud Boere

Uitstekend

uitstekend

Woudenberg

Snel en bondig. Opmerking wel gemaakt over vergelijk met andere huizen die in verhouding veel minder m2 eigen grond bezitten en over het aantal kamers dat niet juist was.

Sterke punten Taxatievergelijk.nl

Sterk dat het snel opgeleverd is binnen de verwachte termijn. Energieverbruik gezien de gunstige ligging is niet opgenomen.

Reactie Taxatievergelijk.nl:

Energieverbruik wordt nooit opgenomen in het taxatierapport, alleen als een energielabel aanwezig is.

Ellis Müller

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

de jong

Netjes en snel geholpen

netjes en snel geholpen

R. Zoet

Makkelijk wijze en vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact.
Om het taxatierapport bereikbaar te maken moet eerst betaald worden (Ideal). Dit is begrijpelijk. Heel vreemd om dan enige tijd later een factuur te krijgen waarmee de indruk wordt gewekt dat nogmaals betaald moet worden. Een duidelijke vermelding "Reeds Voldaan" is lijkt toch een kleine moeite.

Peter Verschueren

De taxateur is me tegengevallen. Als ik bijna 2 weken de tijd heb voor een taxatie, ga ik er niet vanuit dat ik een spoedtaxatie moet uitvoeren. De laatste dagen zat ik te denken aan spoedtaxatie... De taxateur is me tegengevallen. Als ik bijna 2 weken de tijd heb voor een taxatie, ga ik er niet vanuit dat ik een spoedtaxatie moet uitvoeren. De laatste dagen zat ik te denken aan spoedtaxatie via een ander taxateur. Het rapport was na 2 weken en 2 dagen klaar.

Het rapport was netjes.

Reactie Taxatievergelijk.nl:

Helaas was het wachten op het validatie instituut voor goedkeuring van het rapport.

Willem

Snel, goed en uitgebreide taxatie

Sterke punten Taxatievergelijk.nl

Het was snel en goed schakelen met de taxateur. Het uiteindelijke taxatierapport was uitgebreid en duidelijk.

R. Loof

Keurig nette taxateur. Vriendelijk en correct. Zakelijk en snel. Goed gedaan.

Sterke punten Taxatievergelijk.nl

Snelle levering van het rapport, zeer schappelijke prijs.