Afgelopen zaterdag weer netjes thuis gebracht door Taxi Arnhem. De taxi zelf is heel comfortabel en we werden stipt op tijd op gehaald. De chauffeur was heel vriendelijk. Volgende keer weer!
Ronald
Zij passen de taxiwet niet toe. Dienstverlening kan het niet genoemd worden, tarief niet zichtbaar, chaffeur wil zich niet bekend maken. Nadat hij weigerde ons vanaf taxistandplaats weg te brengen....Zij passen de taxiwet niet toe. Dienstverlening kan het niet genoemd worden, tarief niet zichtbaar, chaffeur wil zich niet bekend maken. Nadat hij weigerde ons vanaf taxistandplaats weg te brengen. Nadat ik een foto maakte van zijn auto om vandaag een recensie te schrijven, reed hij zonder klanten met redelijke snelheid weg van de taxistandplaats. Helaas gemiste kans, zal nooit gebruik gaan maken van dit bedrijf. Zal de volgende keer als er alleen taxi's staan van dit bedrijf nog liever gaan lopen.
Saskia
Top! Brengen bijna dagelijks mijn moeder naar de dagbesteding, altijd op tijd, flexibel, vriendelijke chauffeurs! Absolute aanrader.
Absoluut een aanrader beste taxi van Arnhem?
Wendy van Zoest
Netjes, beleefd en op tijd zijn de woorden die bij deze taxi centrale passen.
Nette chauffeurs , Nette auto's en altijd goed op tijd .
Barak
Prima service , altijd bereikbaar ??.
Arthur Jansen
Goede service en klantvriendelijkheid
Enzo
Ik wil taxi Arnhem heel erg bedanken.. we waren afgelopen weekend in Arnhem ze hebben ons weekend compleet gemaakt.. altijd optijd en vriendelijke chauffeurs