Landstede team PWJZ

Leuke, leerzame ochtend gehad. Ik had al langer de wens dat we de training, zoals die voor onze studenten ingepland wordt in het onderwijsprogramma, ook zelf eens als team zouden doen.... Leuke, leerzame ochtend gehad. Ik had al langer de wens dat we de training, zoals die voor onze studenten ingepland wordt in het onderwijsprogramma, ook zelf eens als team zouden doen. Spelenderwijs wordt vaak zoveel duidelijk!

ROC Landstede- pedagogisch medewerker Jeugdzorg

Trainer Pieter Schoe is met ons team een dagdeel (kort en krachtig) bezig geweest met het ontdekken van de sterkten en zwakten van ons team.

Beatrijs Wijnberg

Het inzetten van Team4teams, Pieter Schoe, ik een verrijking voor het team, hij maakt op een speelse maar ook serieuze manier de mechanismen die in een team werken helder, en maakt team beter! een... Het inzetten van Team4teams, Pieter Schoe, ik een verrijking voor het team, hij maakt op een speelse maar ook serieuze manier de mechanismen die in een team werken helder, en maakt team beter! een prettige en leerzame ervaring.

GTS

Met Pieter al een aantal maal mogen samenwerken bij verschillende klanten. Iedere keer weer een plezier. Samen werken aan een nog hogere kwaliteit en beter rendement van de activiteit. Inspirerend... Met Pieter al een aantal maal mogen samenwerken bij verschillende klanten. Iedere keer weer een plezier. Samen werken aan een nog hogere kwaliteit en beter rendement van de activiteit. Inspirerend en voedend.

Zorggroep Meander

Een perfecte manier om elkaar persoonlijk en als team beter te leren kennen. Een juiste mix van opdrachten en theorie die er voor zorgen dat er veel dynamiek ontstaat in de groep. Dit alles op een... Een perfecte manier om elkaar persoonlijk en als team beter te leren kennen. Een juiste mix van opdrachten en theorie die er voor zorgen dat er veel dynamiek ontstaat in de groep. Dit alles op een ongedwongen manier. Hoe communiceer ik, waar ben ik goed in, van welke waarde ben ik voor de groep en hoe kunnen we krachten bundelen om er als groep sterker uit te komen. Onze briefing was, leren, lachen en doen. En daar is Team 4 Teams goed in geslaagd.

Vlietkinderen / Michelle

Pieter Schoe traint de ondernemingsraad van Vlietkinderen al geruime tijd op een hele prettige en professionele manier.

Prettig team, duidelijk, humor, leerzaam, samenwerking.

Dat het een gezellige en duidelijk werdt weer gegeven, super.

thuisbegeleiding meander

Meer informatie over de 4 verschillende communicatie stijlen waardoor ik meer informatie heb over de mogelijke communicatie stijl van de persoon waarmee ik in gesprek ga. Wat zijn de weerstanden en... Meer informatie over de 4 verschillende communicatie stijlen waardoor ik meer informatie heb over de mogelijke communicatie stijl van de persoon waarmee ik in gesprek ga. Wat zijn de weerstanden en wat zijn de krachten van de andere persoon.

Yvonne Caspers MD&D concepts

Gewerkt met Pieter Schoe, waarbij hij met de mogelijkheden van Teams4Teams een ervaring heeft gegeven aan een groep van 25 managers, afgestemd op de rode draad van het programma.