Ik ben erg serieus genomen. Duidelijke uitleg. Goede vriendelijke sfeer van consult. Zeer tevreden!
Prima en duidelijke begeleiding. Vooraf doelen besproken en verwachtingen
Sander legt alles goed en Duidelijk uit.
Luisteren goed,en doen w er wat mee
Vriendelijke mensen in de praktijk, fysiotherapeut vriendelijk en begripvol. Hygienische ruimtes.
Ik vond de fysiotherapeute heel persoonlijk en vriendelijk. Ze luisterde erg goed naar mijn verhaal en nam me mee in alles wat ze deed. Heel fijn de persoonlijke benadering.
Edwin Zeubring
Professioneel en betrouwbaar met de nodige vrouwelijkheid
Hij is duidelijk en open in zijn communicatie naar ons toe.
Rilana Cornelissen
Ik ben al jaren bekent met Kick en zijn behandelingen, hij neemt mij serieus en vind het erg prettig om bij dezelfde terug te komen.
Prettig in de omgang, luistert goed, doet zijn best het goede te doen, had van mijn huisarts geen goede diagnose gekregen. daarom was de behandeling niet effectief. we zijn gezamenlijk tot de...Prettig in de omgang, luistert goed, doet zijn best het goede te doen, had van mijn huisarts geen goede diagnose gekregen. daarom was de behandeling niet effectief. we zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen.