Na een paar sessies wat de klacht verdwenen en heb ik oefeningen tot mijn beschikking om het wsl te voorkomen
Andre
Vooraf en achteraf echo, meten is weten. Juiste behandeling op juiste plek. Vriendelijke mensen, goede sfeer en mooie praktijk.
M Bornebroek
Mijn Team Fysiotherapeut behandeld mij al zeker 13 jaar naar meerdere auto ongevallen. Top Team
Gewoon doen! En goede uitleg en behandeling
Ze was heel duidelijk in haar uitleg. Nam mijn klachten serieus. Gaf goed advies voor oefeningen thuis en drong er op aan om terug te komen als de klachten terug kwamen. Ze behandelde ook niet...Ze was heel duidelijk in haar uitleg. Nam mijn klachten serieus. Gaf goed advies voor oefeningen thuis en drong er op aan om terug te komen als de klachten terug kwamen. Ze behandelde ook niet onnodig langer, wat wel fijn is
Andries
Altijd correct, beleefd, serieus in haar functie, behulpzaam.
Zij doet het heel goed en denkt mee met de patient en dat is heel belangenrijk.
Goede adviezen, super aardig, fijne behandeling
P.ezendam
Ben nu helemaal klachten vrij aan de rechter voet maar nu veel last van linker voet .ik neem hier contact nog contact over op