Nette en juiste behandeling,tevens vrolijk enthousiast
Hij luistert goed naar mijn klachten, en heeft me er goed mee geholpen
Eddy Bons
Dat kan ik wel telefonisch uitleggen
Als sporter heeft mijn fysiotherapeut een goed beeld van wat ik graag wil. Omdat hij zelf ook sporter is kan hij zich goed inleven in mij als klant met een klacht.
Legt alles prima uit en helpt uitstekend
Als iemand dezelfde klachten heeft als ik.
Nijkamp
Deskundigheid em empathie
Hij weet waar hij over praat en zegt precies wat de klachten zijn en wat hij doet tijdens de behandeling. Geen getreuzel om meer behandelingen te kunnen doen.
Ze komt over als kundig en ambitieus. Ze luistert goed naar wat er speelt en integreert dat in haar behandeling
Hij heeft veel ervaring , is vakbekwaam. Bespreekt wat hij gaat doen en waarom, en is daarmee duidelijk in zijn uitleg. Hij neemt de tijd en luistert goed naar je , je pijnklacht wordt serieus...Hij heeft veel ervaring , is vakbekwaam. Bespreekt wat hij gaat doen en waarom, en is daarmee duidelijk in zijn uitleg. Hij neemt de tijd en luistert goed naar je , je pijnklacht wordt serieus genomen. Daarnaast is hij vriendelijk en prettig in de omgang.