Ik heb het product nog niet ontvangen, er lag een briefje in de bus, daar stond, dat ze bezorgd hebben , maar niet waar en hoe, want we waren niet thuis, dus weet nu niet waar mijn pakketje is.....

weet ik niet

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Het is heel vervelend dat uw pakket niet volgens afspraak geleverd is.
We sturen direct informatie over de levering per mail naar u door.
Met vriendelijke groet,...
Geachte klant,
Het is heel vervelend dat uw pakket niet volgens afspraak geleverd is.
We sturen direct informatie over de levering per mail naar u door.
Technirub

Hamocol

Goede communicatie en goede levering.

Geleverde producten

Adriaenssens Kris

Zeer veel keuze.

Kwaliteit, particulier en per stuk kunnen bestellen, duidelijke website

GOED

Website erg goed

Frits

Ik was gewoon een paar O-ringen nodig. Deze gevonden op Technirub. Besteld en afgerekend via ideal. 2 dagen later in huis. Geen enkel probleem met levering en bezorgen. Prijs is conform handel en... Ik was gewoon een paar O-ringen nodig. Deze gevonden op Technirub. Besteld en afgerekend via ideal. 2 dagen later in huis. Geen enkel probleem met levering en bezorgen. Prijs is conform handel en snelle levering. Goed verpakt dus geen transport schade. Volgende keer koop ik weer mijn O-ringen hier.

Snelle en goede levering. Geen moeilijk gedoe als je als particulier hier wat wil kopen.

Zoek functie voor O-ringen kan mijn inziens iets beter. Voorbeeld: ik wil O-ring kopen. De maat weet de klant anders kan hij deze ook niet bestellen. Maak zoek functie op snoer diameter i.p.v. van... Zoek functie voor O-ringen kan mijn inziens iets beter. Voorbeeld: ik wil O-ring kopen. De maat weet de klant anders kan hij deze ook niet bestellen. Maak zoek functie op snoer diameter i.p.v. van klein naar groot.

Bakker

Snel gelevetd

Ja n Dansen

Snel, goed en niet duur.

Groot assortiment

Michels

Uitstekend

Fijn dat het ruime assortiment ook voor de particulier beschikbaar is

Pele

Gewoon zoals het hoort

Volgens afspraak

Frans van der Ha

Het bestellen en afwerken gaat zeer vlot

het verzenden met enveloppe post toch zeker voor kleine onderdelen vind ik een zeer sterk punt daar de verzendkosten flink omlaag gehaald worden

het bovenstaande zegt genoeg