Peter de Cock

Ik kan er nog weinig over zeggen aangezien ik nog niks ontvangen heb. Via track en tracé kan ik achterhalen dat het pakket al een week op het distributie centrum in Joure ligt. Heb gezien dat jullie... Ik kan er nog weinig over zeggen aangezien ik nog niks ontvangen heb. Via track en tracé kan ik achterhalen dat het pakket al een week op het distributie centrum in Joure ligt. Heb gezien dat jullie snel verzonden hebben, echter helaas met de meest waardeloze vervoerder in onze regio!!! Deze DPD is zeer onbetrouwbaar en vind het jammer en zorgelijk dat jullie dit bedrijf gebruiken voor jullie uitlevering.

Snelle verzending

Een betrouwbare distributeur zoeken!

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte meneer de Cock,
Bedankt voor de beoordeling.
Wij versturen maandelijks honderden pakketten met DPD.
Op het moment ontvangen wij zelden negatieve feedback over DPD.
Maar wij...
Geachte meneer de Cock,
Bedankt voor de beoordeling.
Wij versturen maandelijks honderden pakketten met DPD.
Op het moment ontvangen wij zelden negatieve feedback over DPD.
Maar wij zullen uw klacht bespreken met DPD, zodat zij dit met de koerier uit uw regio kunnen bespreken.
Technirub

Leo-S.

De aankoop verliep keurig volgens plan. Prima dus!

De keuzekogelijkheid was geweldig. Ik kon -in dit geval- de O-ringen tot op de milimeter bestellen. Hulde!

Verbeterpunten? Moet ik verzinnen... niet dus!

Top

Snelle levering en het juiste materiaal

Bob van Zutphen

Goede service en vlotte levering.

Goede communicatie.

Alain Tuypens

Gewoon een perfecte, snelle en correcte levering. Maar misschien is het het overwegen waard om voor kleine en goedkope leveringen de optie "levering per gewone post" aan te bieden. De port,... Gewoon een perfecte, snelle en correcte levering. Maar misschien is het het overwegen waard om voor kleine en goedkope leveringen de optie "levering per gewone post" aan te bieden. De port, leverings- en pickingkosten mogen hierbij dezelfde blijven maar het zou gemakkelijker zijn om het pakje gewoon in de brievenbus te vinden ipv thuis te moeten wachten op de transportfirma. Mocht er tijdens de gewone postbezorging al eens iets fout gaan dan gaat het hem uiteindelijk maar om kleine bedragen. Maar nogmaals, een optie die aan te kruisen valt en op verantwoordelijkheid vd koper.

Perfect en zeer tevreden.

Zie boven

Overzichtelijke website met goede zoekmogelijkheden. Zeer ruim assortiment tegen een betaalbare prijs. Ook kleine hoeveelheden af te nemen zonder extra afhandelingskosten.

Hier de O-ringen gevonden die ik nergens kon krijgen. De prijs van de ringen en de verzendkosten waren laag. Bestelling is zeer snel geleverd.

Nee, ik ben zeer tevreden

Leveren wat ik nodig heb binnen een paar werkdagen.

Henny

Top! Paar o-ringetjes kun je hier gewoon krijgen.

Leveren goedkoop aan particulieren en dat is zeldzaam!

MB Motorsport BV

Snelle leveringen, uitgebreide website

Rob T

Prima service. Nette prijzen. Verzending van losse pakkingen mogelijk tegen acceptabele verzendkosten