goed en snel geleverd

G. Doornekamp

Een bestelling doen via de website, het telefonisch contact hoe dit te doen, is prima

Uitleg hoe te bestellen en waar het product te vinden is op de site. Ook het contact per mail met de klant aangaande de status van een bestelling is optimaal. Klantvriendelijkheid

Roelof

Snelheid en duidelijkheid is hetgeen mij zeer aansprak.

Volledige en duidelijke afhandeling van order vastleggen, factuur en het versturen. Snelle levering. Materialen per stuk leverbaar voor goede prijs. Duidelijke website. Zelfs bij aflevering een... Volledige en duidelijke afhandeling van order vastleggen, factuur en het versturen. Snelle levering. Materialen per stuk leverbaar voor goede prijs. Duidelijke website. Zelfs bij aflevering een begeleidend schrijven in de nette enveloppe.

Bij mij verliep alles vlekkeloos

Goede ervaring

goede prijs ,uitgebreid assortiment, goede prijs

Duidelijke website

Snelle levering, kwaliteits product

Solivest bv

Goed/uitstekend

Goedkoper dan concurrent

Perfecte service

goede website

Koen

Goed product, zeer snelle levering

Overzichtige en handige webshop

Uitgebreid assortiment

Twaalf euro voor julli standaardverzending voor pakketen van 0-30 kg naar België is echt overdreven, mijn pakketje met 68 O-ringen kan wellicht veel goedkoper met de gewone post verzonden worden.

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij versturen al onze pakketten naar het buitenland met track en trace nummer. Dit is duurder dan een envelop (zonder track en trace nummer), maar het komt helaas te vaak voor dat gewone enveloppen (zonder track en trace nummer) kwijt raken tijdens transport.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Technirub

goed product snelle levering goede prijs

niet