Alles perfect geregeld

van der Kruk

Stukje rubber plaat gekocht via internet

Het is allemaal goed gegaan

sommige produktnamen zijn nogal technisch. Voor een leek niet altijd duidelijk wat ermee wordt bedoeld

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Op dit moment zijn wij al bezig met het vernieuwen van de webshop, hopelijk kunt u door middel van de nieuwe omschrijvingen uw gewenste artikelen in de toekomst beter vinden.
Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers voor advies bij uw keuze.
Het Technirub Team

Ad Stamps

Zeer goed bedrijf.

Doet wat het beloofd.

Niets verbeteren, alles zo laten, het gaat perfect. De ongeveer 5% die zeurt, blijft toch zeuren, hoe dan ook. Hoe goed iemand ook z'n best doet, zij hebben altijd iets te klagen.

Uitgebreid assortiment. Ook bereid kleine aantallen te leveren.

Bereid kleine aantallen te leveren.
Alles keurig van etiketten voorzien.

Wat mij betreft alles o.k.

Jeff

Goed ,en deskumdig

Snel leveren

Nee ik ben er zeer content mee zo als het gaat

Snelheid

Alles zo laten

Wat mij betreft zeer lange levertijd voor standaard product. Besteld 28 december 2018 en tot op heden (16 januari 2019) nog niet ontvangen. Ik snap dat de feestdagen enige vertragingheeft... Wat mij betreft zeer lange levertijd voor standaard product. Besteld 28 december 2018 en tot op heden (16 januari 2019) nog niet ontvangen. Ik snap dat de feestdagen enige vertragingheeft veroorzaakt, maar ondanks dat....

Groot assortiment

Levertijden beter communiceren, evenals orderstatus

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Eerste week van januari zijn wij overgestapt naar een nieuwe systeem om onze dienstverlening te optimaliseren zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.
Dat is ook de reden...
Geachte klant,
Dat is ook de reden waarom uw bestelling later dan normaal door ons is verwerkt. Bij een vertraging proberen wij altijd onze klanten op de hoogte te brengen, maar is dat in dit geval niet goed gegaan.
Na ontvangst van dit bericht, hebben wij direct contact met u opgenomen.
Wij hopen dat wij hiermee het vertrouwen hebben hersteld. Excuses voor het ongemak.
Het Technirub Team

Nog te weinig ervaring voor een oordeel

Levertijd

20 rubber ringetjes gekocht