Zeer positief

Prima werkwijze.

Correct.

Nee, eigenlijk niet.

Albert Kiel

Via internet bedrijf gevonden die konden leveren wat ik zocht. Goede eenvoudig te begrijpen website, andere waren niet gebruikers vriendelijk.

Prima snelle en nette levering van de gevraagde materialen ook in mijn geval aan particulieren.

Geen verbeter punten gevonden. Ik ben zeer tevreden, materiaal de volgende dag gelijk verwerkt. Dus nu moet de kwaliteit van het product zich gaan bewijzen. (kier afdichting op een balkon).

Eric Gloriuex

Gewoon correct!

oneindig aanbod

Snelle juiste levering van de bestelde onderdelen.

Snelle levering.

Groter assortiment in O-ringen

Twee keer naar volle tevredenheid een bestelling bij Technirub geplaatst.

Prima prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke website, snelle levering.

De schuifjes op de website om de maat van o-ringen te selecteren werkt niet helemaal lekker. Schuifjes vervangen door velden waar je gewoon de waardes kunt intikken zou wat mij betreft een... De schuifjes op de website om de maat van o-ringen te selecteren werkt niet helemaal lekker. Schuifjes vervangen door velden waar je gewoon de waardes kunt intikken zou wat mij betreft een verbetering kunnen zijn.

tentverhuur de Opera

RCD

Niettegenstaande mijn eenvoudige vraag, waren meerdere mails nodig om uiteindelijk nergens te komen. De persoon waar ik het eerst mee in aanraking kwam, werkt niet meer bij Technirub.
Overgenomen door een tweede medewerker ging dit toch wat vlotter en was ik na nog twee mails in staat om een bestelling op de site te maken. Toegegeven: mijn doel was anders dan een afdichtingsrubber te zoeken, en dus een beetje buiten het domein.

Altijd de vraag goed doorlezen en concreet trachten te antwoorden op vragen van de klant.
Neem ook zelf een beetje initiatief op verantwoordelijkheid en risico.
Laat niet alles aan de...
Neem ook zelf een beetje initiatief op verantwoordelijkheid en risico.
Laat niet alles aan de klant over.

Ik von heel snel de dichtingen die ik zocht

Snelle maar wel dure levering : 9€ voor een envelopje met wat dichtingen is veeeel