Overzichtelijk

Eigenlijk niet.

Dominic Jedema

Goed. Hadden het product waar ik naar op zoek was en konden dat leveren in niet al te lange tijd.

Ik was op zoek naar iets specifieks maar was bij technirub makkelijk te vinden.

Snellere levertijden en een wat nieuwere website. Informatie voorziening van de website is goed, alleen voor het gevoel is de website wat verouderd.

Zeer goed

Geen idioot hoge verzendkosten in vergelijking met bestelde items

Product wat ik zocht was snel gevonden en navraag info via mail kwam vrij direct een response waar ik wat aan had.

Duidelijke en overzichtelijke website, waar de verschillende producten worden aangeboden. Bestellingen worden korrekt en op tijd afgehandeld. Prima bedrijf.

Overzichtelijk aanbod van de verschillende produkten.

Ga zo door.

Jan Hilbrink

Gemakkelijk snel en goed

niet te duur

ga zo door

guy

Dit is de eerste bestelling !!!

Goede beschrijving van hun producten,Prijs kwaliteit.

Hoge verzendkosten

Zeer positief

grote keuze

nee

chris verhoeven

Als hobbyist meerdere O-ringen besteld en vlot ontvangen. De website voor O-ringen is naar mijn mening zeer gecompliceerd. Hierdoor is, door het regelmatig verspringen van aantallen en afmetingen,... Als hobbyist meerdere O-ringen besteld en vlot ontvangen. De website voor O-ringen is naar mijn mening zeer gecompliceerd. Hierdoor is, door het regelmatig verspringen van aantallen en afmetingen, een O-ring in plaats van 48x2
een O-ring (2 stuks) geleverd van 48x8. Bij controle dit overzien. Deze zijn teruggestuurd met de telefonische vraag aan de heer Erwin v.d. Vegt de goede te leveren en deze wegens de hoge verzendkosten deze in een envelop te doen en met de normale post op sturen.De terugzending koste mij € 1,66 !!! Antwoord: kon niet. Vind ik zeer klantonvriendelijk.

Vlotte levering.

Website voor O-ringen vereenvoudigen

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Omdat uw bestelling zwaarder dan 50 gram is, hebben wij uw bestelling niet in een envelop kunnen versturen.
Alleen pakketten onder 50gram versturen wij in een envelop....
Geachte klant,
Alleen pakketten onder 50gram versturen wij in een envelop. Vandaar dat onze collega heeft aangegeven dat dat niet mogelijk is.
Technirub Team

J de Laat