Positief, eerste keer dat ik gebruik maak van hun website maar ben erg tevreden

Overzichtelijke website

Kan producten bestellen die gewenst is.

Bestelde product voldoet aan de specificatie

Onduidelijk over de levertijd. 3 werkdagen is voorgespiegeld. 6 werkdagen is het geworden

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Bij elke artikel op onze webshop staat een leverdatum aangegeven, dit omdat de leverdatum per artikelgroep anders kan zijn. Levertijd van de o-ringen bedraagt 3 tot 5 werkdagen. Volgens de track en trace code is uw bestelling op de 5de werkdag bij u geleverd.
Indien u een product heeft besteld welke niet aan de specificatie voldoet kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij helpen u graag verder en beantwoorden graag al uw vragen.
Technirub team

Accurate en snelle verwerking van geplaatste orders.
Complimenten!!!

Kan ik kort over zijn: UITSTEKEND!

Zeer snelle afhandeling

Bungener Trading

Pakkingen nodig, gezocht op internet met onderdeelnummers en gevonden.

R.G.Dekker

Uitstekend

Snelle afhandeling

Groot assortiment

Voor een leek zijn de verschillen tussen de diverse kwaliteiten niet geheel duidelijk

Er was beloofd een bestelling op tijd te versturen. Ik heb daar specifiek voor gebeld . Men vertelde mij dat bij tijdige betaling het direct verzonden zou worden . Betaling op tijd gedaan. Toch... Er was beloofd een bestelling op tijd te versturen. Ik heb daar specifiek voor gebeld . Men vertelde mij dat bij tijdige betaling het direct verzonden zou worden . Betaling op tijd gedaan. Toch verzending pas 2 weken later ontvangen. Geen goede service

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Het spijt ons dat wij u niet op de hoogte hebben gebracht van de langere levertijd.
Geachte klant,
Week 52 waren wij i.v.m. de kerstdagen gesloten waardoor uw bestelling de eerste week van januari is verwerkt.
Nogmaals ons excuus en bedankt voor de terugkoppeling.
Technirub team

H. Guijt

Eerste ervaring via mail goed

groot pluspunt dat het per strekkende meter te verkrijgen is

nee