Alles in orde. Zie hieronder.

Goed overzicht van specificaties product en mogelijkheid kleine order te plaatsen zonder extra opgelegd tarief.

Neen, hoewel levering wat sneller mag.

Zie sterke punten en verbeter punten..( jullie kunnen beter deze vraag skippen..)

groot assortiment, goede shipment kosten

leversnelheid

snel en accuraat

Groot assortiment en snel geleverd

Groot assortiment

Ik zocht al langer een paar specifieke O-ringen, maar was dit bedrijf nog niet eerder tegen gekomen in de zoekmachine. Nu gelukkig wel, want ik had snel gevonden wat ik nodig had. Bestelling was zo... Ik zocht al langer een paar specifieke O-ringen, maar was dit bedrijf nog niet eerder tegen gekomen in de zoekmachine. Nu gelukkig wel, want ik had snel gevonden wat ik nodig had. Bestelling was zo geplaatst en snel geleverd en tegen lage verzendkosten.

Duidelijke website. artikel zijn goed te vinden. Snelle levering.

peter

Gewoon goed

Bestelling werd snel en efficiënt gewijzigd door bedrijf 'n.a.v een verkeerde bestelling van de klant!

Vadimas

Poor quality customer service !!!

Reactie Technirub International B.V.:

Dear customer,
We find it very annoying that you have not experienced an pleasant contact with our customer service.
E-mail traffic with our employees, according to us, went well. All of the...
Dear customer,
E-mail traffic with our employees, according to us, went well. All of the questions you have asked have been answered neatly by our customer service.
We would implement any changes to the order you had made.
Sorry, we do not understand what we did not do well. In any case, we have done our utmost to help you.
Kind regards,
customer service

Goed, prima levering

Snelle levering, heel groot assortiment en vriendelijk personeel

Nette en snelle levering

Prima communicatie in het begin. Bevestigingen vliegen je om de oren.

Communicatie

Als een klant een simpel dingetje wil omruilen is het veel gedoe om te crediteren en opnieuw te bestellen. Administratief voor jullie wel handig, maar klantvriendelijk heb i het niet ervaren.... Als een klant een simpel dingetje wil omruilen is het veel gedoe om te crediteren en opnieuw te bestellen. Administratief voor jullie wel handig, maar klantvriendelijk heb i het niet ervaren. Bovendien was de bestelde ring groter dan de 45mm al werd dat bestreden. De klant heeft niet altijd gelijk, maar dit keer wel. De klant (ik dus) gaf ook aan de het opmeten ook niet geheel goed was gegaan. Beiden partijen hadden dus beter kunnen doen. Dan is een klantvriendelijke oplossing wel op zijn plaats dacht ik.

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling.
Indien uw artikel geen maatwerk is, dan kan deze teruggestuurd worden.
Op het moment dat goederen bij ons in het magazijn terug...
Geachte klant,
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling.
Indien uw artikel geen maatwerk is, dan kan deze teruggestuurd worden.
Op het moment dat goederen bij ons in het magazijn terug zijn gekomen word het aankoopbedrag binnen enkele dagen aan u terug betaald.
Mijn collega heeft dat per mail kenbaar gemaakt aan u.
Wij vinden het vervelend dat u het contact met onze medewerker als niet prettig heeft ervaren, onze excuses hiervoor.
Technirub Team