Snelle reactie

Dicht in de vakantie

W. Hartman

Niet zo goed als eerder. Geen bericht over zending. Door vakantie wat achterstand opgelopen. Dat snap ik.
Wat ik niet snap was dat ik op enig moment gebeld heb, en mij verzekerd werd dat de zending vrijdag afgeleverd zou worden.
Toen ik vrijdag nog steeds niets gehoord had, ben ik weer gaan bellen en toen bleek dat het vrijdag verstuurd was en pas maandag aan zou komen.
Wonderlijk genoeg kon niemand mij vertellen met wie of wat de verzending onderweg was. Geen track en trace, niets.
Later bleek dat het DPD was want daar kreeg ik een link van.

Reactie Technirub International B.V.:

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback!
Het is heel vervelend om te lezen dat u geen of geen juiste informatie over de status van uw bestelling heeft ontvangen.
Wij gaan uiteraard...
Beste klant,
Bedankt voor uw feedback!
Wij gaan uiteraard kijken naar processen binnen ons bedrijf zodat wij dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Onze excuses voor alle onduidelijkheden.
Technirub team

michel bouten

Verschillende keren rubber ringen besteld.

Grote sortering
Veel producten

Ik heb verschillende keren besteld en niet gekregen wat ik had verwacht.
Ik heb verschillende keren besteld en niet gekregen wat ik had verwacht.
Het aangeven van de maten is niet erg duidelijk. Dat kan wat beter inzichtelijk gemaakt worden. Bijv. een plaatje van wat je besteld op ware grootte.

Prima order afhandeling

groot assortiment, snelle verzending, kleine hoeveelheden bestellen, makkelijk zoeken via maatvoering

ga zo door

Geen op of aanmerkingen. Prima service en duidelijk over sluiting en wanneer de order in behandeling zou worden genomen.

Duidelijke site

Nvt

woudhuizen.a

Netjes verpakt en duidelijke maat vermelding

snel

Ron H.

Snelle levering en correct artikel ontvangen. Technirub Vizo staat bij mij favorits

Ondanks mijn onzekerheid over de juistheid van het product, past het wonderwel op mijn materiaal!

Neen

Zeer goed

Snelle levering met juiste producten
Goede webshop

Jildert

Raamrubbers met pees besteld. Alle maten beschikbaar en snel geleverd. Eenmaal zover rubbers te zetten blijken ze te knikken in de bochten zodat er kuiltjes ontstaan en ze niet waterdicht zijn. Raamrubbers met pees besteld. Alle maten beschikbaar en snel geleverd. Eenmaal zover rubbers te zetten blijken ze te knikken in de bochten zodat er kuiltjes ontstaan en ze niet waterdicht zijn.

Rubbers zijn juiste maat, knikken al als je ze handmatig buigt.

Veel maten beschikbaar

Track en trace op de pakketten

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Onze profielen worden allemaal recht geextrudeerd en kunnen niet in scherpe bochten gelegd worden.
Ik adviseer u om contact op te nemen met...
Geachte klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Ik adviseer u om contact op te nemen met onze afdeling verkoop, zodat wij de mogelijkheden met u door kunnen nemen.
Technirub Team

Goed, ondanks de verzendkosten.

Prima geregeld. Goed verpakt.

Onze bestelling had als briefpost verzonden kunnen worden.