Van Werven Infra BV, Johan Hulst

Ik was opzoek naar een rubberprofiel en heb daar informatie over opgevraagd. Daarop heb ik een antwoord op gekregen met een goede uitleg.

Snelle reactie op bestelling. Meedenken om een snelle levering te bewerkstelligen

Voor zover mijn ervaring met Technirub reikt heb ik geen verbeterpunten.

Frans

Normaal

Het assortimern

De levering duurde langer dan je tegenwoordig gewend bent. Nu vind ik dat niet zo erg als maar duidelijk is wannee het dan wel geleverd wordt. Er stond een melding " nalevering" echter zonder... De levering duurde langer dan je tegenwoordig gewend bent. Nu vind ik dat niet zo erg als maar duidelijk is wannee het dan wel geleverd wordt. Er stond een melding " nalevering" echter zonder tijdsindicatie. Het zou handiger zijn als hierin wat meer duidelijkheid komt.

hendry

Stuk celrubber besteld van 11 meter. dit werd geleverd na 2 dagen en toen ik ermee aan het werk ging bleek dat het 2 stukken waren die met een plakbandje aan elkaar zaten. toen gemaild en na 1... Stuk celrubber besteld van 11 meter. dit werd geleverd na 2 dagen en toen ik ermee aan het werk ging bleek dat het 2 stukken waren die met een plakbandje aan elkaar zaten. toen gemaild en na 1 week????? pas een reactie terug. met als reactie dat het eigenlijk niet heel gek was dat ze 2 stukken leveren als je 11 meter besteld.

geen, in alles een slechte afhandeling

Wees klantvriendelijk en meld dat je dingen gaat delen

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
Geachte klant,
Celrubber wordt op maat gesneden uit plaatmateriaal en hoe langer de gewenste strook, hoe meer lengtes aan elkaar geplakt worden. Dit wordt gelijmd en het spijt ons zeer, dat dit met een “plakbandje” vastzat. Dat hoort niet.
U kunt het beste deze klacht per mail naar ons doorsturen, dan kunnen we uitzoeken wat hier fout is gegaan en u klacht verhelpen. U kunt mailen naar: verkoop@technirub.nl.
Technirub Team

atez

Juiste materiaal volgens afspraak geleverd.
kwaliteit is in orde.

Correcte en snelle levering.

Zeer snelle levering en goede prijzen ,en overzichtelijke site met ruim aanbod.

De snelle levering

Ga zo door

De Baard

Contact ging prima zowel mail als telefonisch

Klantvriendelijkheid en meedenken

Levertijd met niet op voorraad delen best lang. De verzend kosten best aan de duren kant voor een envelop. Wat nu precies het verschil is tussen de verschillende soorten rubber.

John Bos

Snelle en goede afhandeling

Zeer goede website.
Duidelijk en zeer overzichtelijk.
Makkelijk bestellen.
Heb O-ringen besteld, hierin is een zeer grote keuze in materiaal, maar vooral ook in maat.

Goede bezorging.
Na overleg ( per Mail ) order in verband met vakantie later verstuurd.

Willem Zweers

Prima ervaring. Groot assortiment en snelle levering.

Groot assortiment en snelle levering en goede uitleg op de site.