Mooi assortiment, goede prijzen. Echter is het jammer van de te lange levertijden

Breed assortiment met goede prijzen

Levering moet echt sneller.

Reactie Technirub International B.V.:

Dank u voor uw beoordeling.
Wij geven een levertijd van 3 tot 5 werkdagen aan voor o-ringen mits deze op voorraad liggen.
U hebt bij ons op 07-02-2017 drie verschillende...
Dank u voor uw beoordeling.
U hebt bij ons op 07-02-2017 drie verschillende maatvoeringen besteld. Eén type was daarvan niet op voorraad waardoor we een aantal dagen nodig hebben gehad om uw bestelling volledig te krijgen. We hebben u alle ringen 5 werkdagen na uw besteldatum volledig kunnen uitleveren.
We hopen dat u desondanks toch tevreden bent over onze producten.
Met vriendelijke groeten
Technriub Team

Harrie Beckers

Perfect

Klant vriendelijkheid

Gerardstoevelaar@home.nl

Het product wat ik besteld heb, was goed, en heb het in goede orde ontvangen
Ben zeer tevreden.

Veel keus, ik ben dik tevreden.

Heb ik zo gauw niet, door gaan zo !

C G de Zoete

Kan er nog niets over vertellen, net klant

?p

Vriendelijk, professioneel

uitgebreid gamma

W.H.Beumer 0

Ik had contact opgenomen met jullie bedrijf omdat O-ringen nodig had voor mijn speciale handschoen uit Amerika
Kan de o-ringen daar niet los bestellen en jullie doen aan de voorwaarde in dikte en diameters
Deze handschoen gebruik ik al bijna 4 maanden en de ringen knappen achter elkaar .
Ik heb er 26 bij jullie besteld ze voldoen ik ben er zelf met deze proef gestart.
Wat er uit komt laat ik wel weten of jullie mogen mij ook bellen 0612427782

ze doen het perfect.
Dit heb ik met de inkoper besproken . Als de proef bij mij slaagt ga ik ook in overleg met de firma van die dit levert de handschoen ik gebruik nu 4 ringen,
ze doen het perfect.
Dit heb ik met de inkoper besproken .
Als het slaagt ga ik de andere maten ook bij jullie bestellen.

Dus laat nog van mij horen als jullie meer willen weten op korte termijn nog me altijd bellen.
Dit ga ik voor leggen bij Proreva deze maken ook handschoenen met o-ringen.
Ik sta overal...
Dit ga ik voor leggen bij Proreva deze maken ook handschoenen met o-ringen.
Ik sta overal voor open voor dit product.
M.v.g Wil

Diergezondheidscentrum De Limes

Duidelijke website en makkelijk bestellen. Snel geleverd.

Ondanks de "industriële" producten één van de weinigen waar je als consument ook kleine hoeveelheden tegen een betaalbare prijs kunt afbemen.

Ik voelde me niet echt welkom toen ik voor advies langs kwam en kon ter plekke geen materiaal afrekenen en meenemen. Jammer van de rit en de extra bezorgkosten die alsnog betaald moesten worden.

Goed assortiment auto rubbers

Klant beter tegemoet komen in zijn wensen, of aan de telefoon al duidelijk maken dat ter plekke niets gekocht kan worden.

Reactie Technirub International B.V.:

Dank u voor uw beoordeling.
We zijn een productiebedrijf en hebben naast een portfolio van rond de 40,000 speciale op maat gemaakte producten rond de 20,000 standaardartikelen. Noodgedwongen houden we onze voorraden inmiddels op verschillende locaties waarvan we ons één keer per dag bevoorraden.
Advies geven we in bijna alle gevallen per telefoon en email. Voor complexe zaken dient een afspraak gemaakt te worden zodat we kunnen we zorgen, dat we de juiste specialist voor u kunnen inplannen en wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.
We danken u voor uw tip en hebben inmiddels duidelijk op onze website aangegeven, dat we op afspraak werken.
M v g
Technirub team

Henk Felen

Super bedrijf correcte afhandeling en direct reactie bij vragen.

Correct en snel geleverd