Jacko van der Maat

Heldere website

heldere wbsite

kopen via factuur achteraf in plaats van vooraf betalen zou een optie kunnen zijn

Rvs

Top

Website top,verzending snel.

george Roijen

Ik moest even wat uit proberen, en dit wordt nu getest. In de toekomst gaat nu meer besteld worden.

Goede webshop.

R.E. San Giorgi

Prima ervaring.Constante kwaliteit,al jaren!

mooi assortiment,redelijke prijzen en snelle opvolging

w jager

Zeer goed

vrijwel alles beschikbaar in rubber

boudewijn Westdorp

Ik had nodig 1,5 mtr. maar ik moest een veelvoud van 1 mtr. bestellen. Jammer Suggestie misschien toevoegen 0,50 cm

Snelle levering.

Rob Besseling

Mijn ervaring is verschrikkelijk. Pakketje zou bij mij thuis worden afgeleverd , zonder alternatief. Was niet thuis . Na een week is het pakketje er nog steeds niet . Veelvuldig contact gehad met... Mijn ervaring is verschrikkelijk. Pakketje zou bij mij thuis worden afgeleverd , zonder alternatief. Was niet thuis . Na een week is het pakketje er nog steeds niet . Veelvuldig contact gehad met DPD. Zou worden afgeleverd bij het Kaashuis in Breda. Is niet gebeurd. Vandaag met DPD gebeld , ze zeggen nu dat het maandag bij mij thuis word afgeleverd. Heb een wegleg optie in de blauwe papier container willen toe voegen , maar dit kan waarschijnlijk niet volgens medewerker DPD

Zijn er niet

Neem een ander bezorgbedrijf

Reactie Technirub International B.V.:

Beste Rob,
Beste Rob,
Dank u voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht dat de levering niet naar wens is verlopen. Zoals we vandaag telefonisch hebben afgesproken, gaan we dit probleem direct oplossen en zorgen we ervoor dat uw pakket zo snel mogelijk bij u terechtkomt.
Wij zijn helaas erg afhankelijk van de diensten van de pakketdiensten en vinden het zeer vervelend dat hierdoor onze producten niet altijd tijdig bij onze klanten aankomen. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld. We houden u op de hoogte van de verdere stappen.
Technirub Team

Kw Folkerts

We hadden een bestelling gedaan wat gisteren geleverd zou worden. Nog contact over gehad of er een tijdsvak bekend was waarop ik als antwoord eerst kreeg dat de datum op de bon staat waar ik op... We hadden een bestelling gedaan wat gisteren geleverd zou worden. Nog contact over gehad of er een tijdsvak bekend was waarop ik als antwoord eerst kreeg dat de datum op de bon staat waar ik op reply-de. (Daar werd snel op gereageerd)
Maar daar stond geen tijdsindicatie bij. Vermoeden was het eind van de dag.
Inmiddels dag verder, ik heb 2 mails gestuurd dat ik de bestelling annuleer en mijn geld terug wil maar geen enkele reactie meer daarop geghad, reactiesnelheid 6 uur en counting.
Ook niet over wat er fout is gegaan gisteren. Inmiddels een ander bedrijf gevonden die hetzelfde heeft en meteen kan leveren.
Ik zou dus nogmaals mijn bestelling willen annuleren en per ommegaande mijn geld terug willen zien op mijn rekening.

...

Zie boven

Reactie Technirub International B.V.:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet naar behoren is verlopen. Uw frustratie over de communicatie en de afhandeling van uw bestelling is volledig begrijpelijk.
We erkennen dat er tekortkomingen waren in zowel de tijdige communicatie als de verwerking van uw annulering. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging die u heeft ervaren. Dit is niet het niveau van service dat wij nastreven.
We hebben uw annulering inmiddels verwerkt, en zoals eerder via e-mail gecommuniceerd,
Uw feedback is waardevol voor ons en we zullen deze gebruiken om onze processen en communicatie te verbeteren. Nogmaals onze oprechte excuses voor de slechte ervaring en het ongemak.
Team Technirub

Alex Spyns

Doet wat je ervan verwacht

hebben alles

A van der Giessen

komt afspraken na

Betere terugkoppeling inhoud winkelwagentje.