Frank Zwarthoed

De kwaliteit van de levering is niet contant. Onder het mom van "binnen de toleranties" worden afwijkende producten geleverd. In deze anquéte kan dan ook niets over de kwalietie worden aangegeven.

Snel

Reactie Technirub International B.V.:

Beste Frank,
Wij hechten heel veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. De toleranties van de door ons geleverde producten zijn vrijwel minimaal.
Je vindt deze hier:...
Beste Frank,
Je vindt deze hier: https://www.technirub.nl/media/wysiwyg/documenten/tolerances.pdf
Toleranties geven de grenzen aan waarbinnen de betreffende maatvoering moet vallen. Wij houden ons daar strikt aan, daar juist de kleinste maatvariaties vaak de grootste gevolgen kunnen hebben.
Daarom willen wij je hier graag bij helpen. Neem contact met ons op, want we adviseren je graag over de meest geschikte oplossing.
Vriendelijke groet,

Snel en groot assortiment

Rob Vissers

Goede service

Paul den Toom

Ik denk goede ervaring de artikelen waren snel vertuurd

Na aanschaf snel verstuurd

Andere vervoerder kiezen pakket was snel aangeboden echter volgens dpd waren wij niet this wat we wel waren vermoed dat ze niet langs zijn geweest pakket ligt nu na een week nog steeds in het depot... Andere vervoerder kiezen pakket was snel aangeboden echter volgens dpd waren wij niet this wat we wel waren vermoed dat ze niet langs zijn geweest pakket ligt nu na een week nog steeds in het depot nog niks ontvangen

Reactie Technirub International B.V.:

Beste Paul,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Je mening is enorm belangrijk voor ons.
We vinden het spijtig dat je pakket met enige vertraging hebt ontvangen....
Beste Paul,
We vinden het spijtig dat je pakket met enige vertraging hebt ontvangen. Maar gelukkig heb je deze ondertussen in ontvangst mogen nemen.
Wij zullen deze kwestie bespreken met onze partner. Dat je de pakkettendienst ook persoonlijk beoordeeld hebt, helpt ons ook enorm in deze kwestie.
Nogmaals ons dank voor de feedback!
Vriendelijke groet, Technirub

Marnix Bral

Correcte en snelle levering.

Zeer duidelijk.

Eef

Snelle levering.

Vriendelijke heren bij ophalen bestelling.

Jasper Speet

Breed assortiment

Wim Jonker

Ondanks geringe waarde van mijn bestelling keurig afgehandeld.

Bezorgkosten tamelijk hoog.Had ook met een simpele postzegel gekund.

A Wakkee

Zeer goed

Snel , ook voor kleine hoeveelheden

Is al goed