Andy Lau

Bushing,o-ring

Complete products

Cas Segers

Goede website.

Gemakkelijk de juiste onderdelen te vinden. Snelle levering en goede info tijdens verzending

Marcel Vermeulen

Ik bestelde een paar O-ringen. Prima website en snel geleverd

goede webshop, snelle levering, ook enkele stuks aan particulieren

Hoekstra

Zeer slecht, niks ontvangen en word ook niet opnieuw verzonden

Na twee weken duidelijkheid gekregen dat ik na 3 weken mijn geld terug krijg of nieuwe kan bestellen en dan daar 3 weken op kan wachten

Spullen gewoon leveren, of passende oplossing bieden en niet pas na 5 weken de spullen kunnen leveren of geld terug

Reactie Technirub International B.V.:

Beste meneer/mevrouw Hoekstra,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.
Met de gegevens die we nu hebben tot onze beschikking,...
Beste meneer/mevrouw Hoekstra,
Met de gegevens die we nu hebben tot onze beschikking, kunnen we zien dat uw pakket op 19-07 is geleverd. We begrijpen echter dat er verwarring is ontstaan door onze communicatie rondom uw bestelling. Wij zullen onze interne processen onder de loep nemen om te kijken wat er mis is gegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@technirub.nl. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw geduld en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Technirub Team

Ruud Soulier

Echt professioneel!

Snelle en correcte afhandeling!
Snelle en correcte afhandeling!
Ik had kort na elkaar twee bestellingen geplaats. De eerste werd snel en correct geleverd. De tweede (in het weekend geplaatst en betaald) was gebaseerd op een misverstand. De annulering van die laatste bestelling werd probleemloos afgehandeld en mijn geld had ik snel weer terug! Echt klasse!!!

Marco Pruim

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Goede communicatie

Henk

Adequaat bedrijf

communicatie en levering perfekt

Robert Meeuws

Prettig en betrouwbaar

Kwaliteit . Heb gebeld voor informatie over product. Zeer tevreden ook over snelle levering. Goed, beter. Voor u geldt...BEST

Rik

Ik zocht op google naar een winkel met rubberen onderdelen zoals silencers.

Ik kon op hun website snel vinden wat ik zocht. Ook hun verzendkosten zijn gelukkig normaal.

Een reviewvraag is de leeftijd van de koper. Beetje vreemd en vraag me af of dit volgens de AVG is toegestaan.

Jo van Es

Top bedrijf

Zoveel moeite, voor een kleine order, ongekend