Erwin

Was op zoek naar een rubber voor de kraan op het keukenblad. Heb er hier eentje gevonden die precies de maat heeft die ik nodig had!

Groot assortiment, dus ben geslaagd en voor een mooie prijs!

Vrij hoge verzendkosten voor 1 rubber in een envelop! En het duurde een paar dagen eer er geleverd werd maar dit werd van te voren wel duidelijk gecommuniceerd. We zijn verwend tegenwoordig met... Vrij hoge verzendkosten voor 1 rubber in een envelop! En het duurde een paar dagen eer er geleverd werd maar dit werd van te voren wel duidelijk gecommuniceerd. We zijn verwend tegenwoordig met alles binnen 24 uur in huis :)

Hendrikus Schrouff

Eerst keer bestelt, perfekt geregelt.

Zeer snelle levering.

Ludo Pl

Tevreden over dit bedrijf

Snelle verzending en bestelling prima in orde

Ronald Dekker

Zeer positief

Prettig contact, meedenkend, snelle en zorgvuldige levering.

Geert Snijder

Prima ervaring. Levering en spullen conform verwachting.

Zie boven.

Geen.

H.m Sipma

Een goede service snelle Levering

Snelle verzending

Rinaldo Albers

Ok

aanbod

website om te bestellen (met name de filter methode is slecht)

Fred Van den Broeck

Voor de derde keer dempers besteld bij dit bedrijf. Als leveringstijd wordt 3 tot 5 werkdagen aangehouden. Klopte wel de eerste twee zendingen. De laatste keer op donderdagavond laat besteld en op... Voor de derde keer dempers besteld bij dit bedrijf. Als leveringstijd wordt 3 tot 5 werkdagen aangehouden. Klopte wel de eerste twee zendingen. De laatste keer op donderdagavond laat besteld en op vrijdagochtend krijg ik al een mailtje dat het verstuurd is. Ik begrijp niet wat het probleem van sommige mensen is hoor. Altijd wat te zeiken. Ik ben best kritisch maar ik ben gewoon blij met dit bedrijf.

Doet wat ze beloven. Dit is inderdaad een sterk punt want er zijn inmiddels teveel bedrijven die hier geen boodschap aan hebben.

Tip: meestal (vooral bedrijven) hebben grotere bestellingen. Het is dan slim om eerst een "proefbestelling" te doen. Dan weet je of dat wat je koopt ook precies is wat je zoekt, want vaak is het net... Tip: meestal (vooral bedrijven) hebben grotere bestellingen. Het is dan slim om eerst een "proefbestelling" te doen. Dan weet je of dat wat je koopt ook precies is wat je zoekt, want vaak is het net iets anders dan wat je verwacht.

H Wessels

Onzeker, stuurt achteraf een email waarin je gevraagd wordt het bedrijf te beoordelen. Dat soort mailtjes zie ik liever niet.

Is doen wat je belooft een sterk punt? Nee, dat denk ik niet. Ik vind het normaal dat je doet wat je belooft dus geen sterke punten voor dit bedrijf.

Heb wat meer vertrouwen in jezelf en val geen klanten lastig met de vraag of je het wel goed gedaan hebt.

sammy jansen

Voor een eerste keer ben ik tevreden ondanks er bij het bestellen en afrekenen iets verkeerds is gegaan en ik een rubbertje te weinig heb ontvangen. Maar dat is gelukkig op te lossen.

Wat een assortiment!
Ik zal bijna zeggen als het er niet is bestaat het niet. En goede uitleg bij het onderwerp wat mij aangaat.

Bij het zoeken zou het fijner zijn eerst mijn informatie ( maten ) in te kunnen voeren en na enter of knop gaat zoeken.