Geoff Cann

Heel goed

Breed assortiment, lage verzendkosten voor klein artikelen (briefpost) snel levering.

ik had vrij lang moeten zoeken om het bedrijf te vinden dus meer opvallen maar ik zou niet weten hoe

Johan Voerman

Advies gevraagd via contact formulier en snel gekregen met een link naar het gevraagde product. Direct via de site besteld en snel geleverd.

Service en snelle levering tegen normale portokosten.

petrus verheggen

Wat ik bij andere gelijksoortige bedrijven niet kon vinden,hadden hun wel.

Je kan een stuks bestellen,bij anderen is dat meestal niet mogelijk.Dit is erg goed .

de Jong

Top, snelle en correct geleverd.

Grote keus en gemakkelijk te vinden.

Marc de Coninck

Voor mij de eerste ervaring met dit bedrijf,maar maakte op mij een
goede indruk.
Zal dit zeker bij andere personen aanraden.

Duidelijke en goede website,goede prijzen voor de aangeboden
artikelen,ruime keuze.

Dick Overman

?? prima afhandeling

website

tim Le Febre

Goed bedrijf met veel keus

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden over het verloop.

Vincent Gometon

Mijn artikel was uiteindelijk niet meer op voorraad en de aangegeven levertijd op de website kon niet gehaald worden.

Klantvriendelijkheid. Al hebben wij wel telkens er achteraan moeten bellen wanneer onze artikelen werden verzonden. Blijkbaar waren ze al een dag binnen alleen daar is niets mee gedaan. Toen wij de... Klantvriendelijkheid. Al hebben wij wel telkens er achteraan moeten bellen wanneer onze artikelen werden verzonden. Blijkbaar waren ze al een dag binnen alleen daar is niets mee gedaan. Toen wij de volgende dag belden is er actie ondernomen en zijn ze verzonden. Dat werd toen wel gelijk opgepakt

Bij de website de echte levertijden aangeven of hier speciaal melding van maken.

Reactie Technirub International B.V.:

Geachte klant,
We hebben niet alle producten die we aanbieden op voorraad liggen. Een deel wordt op orderbasis geproduceerd.
Hierdoor komt inderdaad het heel soms voor dat wij de op de...
Geachte klant,
Hierdoor komt inderdaad het heel soms voor dat wij de op de website aangegeven leverdatum niet waar kunnen maken.
Alle klanten worden in zo’n situatie door ons op de hoogte gebracht. Indien nodig kijken wij ook naar de alternatieven.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Technirub Team

A Kaya

Eenvoudig site waar men producten kan vinden en bestellen

prijs/kwaliteit

Toon Calis

groot assortiment

levertijd was de laatste bestelling wat lang