Mooie en duidelijke nieuwe website, waar we een prachtige nieuwe badkamerkast gevonden hebben! Prachtig, nu nog kijken voor nieuwe tegels!
Tillemans
Ja TOP!
Anita en John
Had misschien wel iets betere uitleg kunnen hebben door de medewerkers, tegels bleken nog niet helemaal de goeie, maar uiteindelijk wel alsnog de goeie tegels gehad met een compensatie gelukkig....Had misschien wel iets betere uitleg kunnen hebben door de medewerkers, tegels bleken nog niet helemaal de goeie, maar uiteindelijk wel alsnog de goeie tegels gehad met een compensatie gelukkig. Toch nog een tevreden klant!
van Heur, Arnhem
Dik tevreden met de geplaatste bestelling en geleverd zoals verwacht. Was wel wat morrelen met thuis zijn, maar daar kunnen zij niks aan doen. Gaan binnenkort weer eens kijken in Doetinchem voor het...Dik tevreden met de geplaatste bestelling en geleverd zoals verwacht. Was wel wat morrelen met thuis zijn, maar daar kunnen zij niks aan doen. Gaan binnenkort weer eens kijken in Doetinchem voor het toilet!
8tea5 Den haag
Verkeerde voorstelling van artikel op de webshop, bij retourneren moet je ook nog flink betalen
Jolein Schippers
Heel fijn geholpen door deze mensen, die ook meedenken op het gebied van sanitair. Niet zomaar iets aanraden, maar echt zorgen dat het past. Knap kunstje!
anoniem
Goed aanbod van deze winkel, ook mooie winkel in Doetinchem. Ze hebben verstand van zaken!
L. Bakker
Prachtig materiaal wat ze hier hebben, veel inspiratie opgedaan voor onze badkamer en hebben onze goed op weg geholpen met alles, top! Bestelde tegels kwamen ook binnen op het aangegeven moment,...Prachtig materiaal wat ze hier hebben, veel inspiratie opgedaan voor onze badkamer en hebben onze goed op weg geholpen met alles, top! Bestelde tegels kwamen ook binnen op het aangegeven moment, chauffeur had wel iets meer moeite mogen doen om het neer te zetten. Toch konden we wel goed vooruit met de nieuwe tegels en sanitair.