Top zaak! Dik tevreden over het geleverde resultaat!
Ton Sondag
Vriendelijke mensen met gedegen service.
Uehrenbach, Almelo
We hadden enkele pallets metro tegels besteld, ging helaas niet helemaal goed. Duurde wat langer dan aangegeven door verkeerde adres en bleek enkele pakketten kapot te zijn. Gelukkig hebben de...We hadden enkele pallets metro tegels besteld, ging helaas niet helemaal goed. Duurde wat langer dan aangegeven door verkeerde adres en bleek enkele pakketten kapot te zijn. Gelukkig hebben de medewerkers van tegelmegashop ons zeer goed geholpen om dit op te lossen.
Bart Joppen
Fijne winkel met veel opties om ook in tijden van corona veilig te winkelen!
P. Erren
Vriendelijk personeel, hebben ons goed op weg geholpen met het uitzoeken van tegels!
Frank Slengers
Prachtig aanbod aan tegels en sanitair, fijn uitgelegd allemaal.
Xavier Heleen
Goed!
Mark Boontjes
Goede service van dit clubje mensen, zeer tevreden over het geleverde resultaat. Bestellen van een sample gaat super eenvoudig.
J. Peters
Konden met videobellen onze wensen doorgeven en ook bekijken wat er mogelijk is. Goed alternatief voor het niet kunnen bezoeken.
Lauren Korenaar
Bestellen van tegelmonsters ging gewoon goed, konden thuis op onze gemak kijken wat ons beviel. Uiteindelijk zijn we gegaan voor een strook atlas jade, ziet er prachtig uit in onze badkamer.