Florian Verstegen

Heel goed, hebben me goed geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels voor de keuken. Dikke pluimen voor deze mannen en vrouw!

Universal Nails Amsterdam

Prima!

Frederique Hoenen

Goede service, zeer tevreden met het resultaat.

Joke

Fijn bedrijf denk met je mee ????

Marcel

Perfecte service

Samawi

Vriendelijk en kundig personeel. Wij hebben goede advies gekregen. Na de bestelling is gebleken dat wij een pak tegels tekort kwamen. Dat was geen probleem, ik kon het zelfs na 18:00 in Venlo halen.... Vriendelijk en kundig personeel. Wij hebben goede advies gekregen. Na de bestelling is gebleken dat wij een pak tegels tekort kwamen. Dat was geen probleem, ik kon het zelfs na 18:00 in Venlo halen. Top.

H. Laurens

Niet alleen nieuwe prachtige tegels voor het toilet gescoord, maar ook een heel mooi nieuw toilet gevonden. We overwegen de badkamer opnieuw aan te pakken en daar is nu een stuk meer mogelijk... Niet alleen nieuwe prachtige tegels voor het toilet gescoord, maar ook een heel mooi nieuw toilet gevonden. We overwegen de badkamer opnieuw aan te pakken en daar is nu een stuk meer mogelijk dankzij Tegelmegashop.

Nico Baeten

Prachtige Portugese tegels voor in de hal, die sieren heel goed. We overwegen deze ook te doen voor op het toilet.

HP Bestratingen BV

Mooi aanbod aan tegels en sanitair online, sample bestellen werkt goed.