Bernadette Claessens

Mooie prijs voor mooie tegels! Aangenaam zaken doen!

Donnie Flipsen

Alles netjes op tijd geleverd, net na de kerstdagen, zodat we het nieuwe jaar ook meteen aan de slag konden. Duidelijke communicatie, kwamen er toevallig online bij uit.

Leon Akkerman

Prachtige zaak, dat videobellen werkt prima en we hebben er een mooie set aan tegels kunnen scoren op die manier. Geweldig!

Gerard Joppen Mestelwerken BV

Mooie tegelassortiment, veel te kiezen

Alg.schilder -en interieurwerken Joris D'haemer

Tegels stonden voorradig op 18/11/2020 we zijn ondertussen 4/12/2021 en nog steeds geen levering. Op 9/12/2020 contact gehad en normaal zouden de tegels de week erop geleverd worden, niet dus...... Tegels stonden voorradig op 18/11/2020 we zijn ondertussen 4/12/2021 en nog steeds geen levering. Op 9/12/2020 contact gehad en normaal zouden de tegels de week erop geleverd worden, niet dus... Mijn klant wordt ongeduldig en ik als aannemer mag het oplossen... Jammer maar helaas niet voor herhaling vatbaar, zelfs als de klant perse hun tegels wil, dan bestellen ze zelf maar en mogen ze zelf opvolgen.

Tim de Knil

Twee dagen voor de tegelzetter kwam waren de tegels er al, dat noem ik nog eens service!

Bianca van de Klaar

Tegelzetter wilde voor de kerst eigenlijk beginnen maar dat lukte helaas niet omdat de levering later was. Uiteindelijk zijn ze ons wel tegenmoet gekomen met een oplossing.

Youri Enkelman

Hebben hier en compleet nieuwe badkamer gevonden met alles erop en eraan. WC pot gebroken maar is toch snel opgelost door de vriendelijke meneer aan de telefoon.