2x besteld bij tegelmegashop, 1x online en 1x bij showroom in Roermond. super service en communicatie - behulpzaam door tegel mee te geven en in de ruimte te laten leggen om zo een goede...2x besteld bij tegelmegashop, 1x online en 1x bij showroom in Roermond. super service en communicatie - behulpzaam door tegel mee te geven en in de ruimte te laten leggen om zo een goede keuze te maken!!
Jos Zuure
Geweldig geholpen, toen ik door fout van badkamerwinkel te weinig tegels had.
Pierre Loogman
Super service geven ze! Had tegels besteld en door verandering van de plannen kwamen we 1 doos te kort en na een telefoontje kon ik hem gelijk ophalen bij hun magazijn in Venlo en ze hebben ook het...Super service geven ze! Had tegels besteld en door verandering van de plannen kwamen we 1 doos te kort en na een telefoontje kon ik hem gelijk ophalen bij hun magazijn in Venlo en ze hebben ook het zelfde batch nummer opgezocht!
Heleen Van der Horst
Fijne en snelle communicatie. Er was iets mis gegaan met de bestelde samples en dit werd direct netjes opgepakt en opgelost