We kwamen voor nieuwe Portugese tegels, maar zijn uiteindelijk naar huis gegaan met mozaiek riverstone pebbels, ben benieuwd hoe dat er uit gaat zien.

Erwin Jarlson

Na een goed bezoek op donderdagmiddag alles netjes uit kunnen kiezen, veel adviezen gehad, waar op te letten in de woonkamer. Op basis daarvan hebben we nieuwe tegels uitgezocht.

Lars, Nijmegen

Duidelijke website, breed assortiment en veel informatie die ons geholpen heeft.

Henk Jacobs

Videobellen werkt goed, maar moesten toch even langskomen om de producten in het echt te zien. Je moet zoiets toch ook even voelen. In de winkel werd goed rekening gehouden met corona-maatregelen.

van der Looij

Fijn assortiment, veel te kiezen!

R. Hermans

Was niet zo moeilijk met het uitzoeken van de nieuwe tegels, ging eigenlijk best goed en vlug, hadden wel wat meer moeite met de installatie, maar met het advies van de medewerkers is dit toch goed... Was niet zo moeilijk met het uitzoeken van de nieuwe tegels, ging eigenlijk best goed en vlug, hadden wel wat meer moeite met de installatie, maar met het advies van de medewerkers is dit toch goed gekomen.

Bert Theeuwen

Medewerkers hebben ons echt fijn geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels voor de woonkamer. Veel adviezen waar we zelf niet aan gedacht hadden.

Wijnands, Simpelveld

Hebben afgelopen week badmeubel By Goof besteld, supersnel geleverd en ook eenvoudig te plaatsen. En dan ook nog eens met korting. Echt top geregeld!

Andy Tilburg

Prachtige badmeubel gekocht, snelle levering.

Milenka May

Super behulpzame medewerkers!