We waren eigenlijk van plan om alleen het toilet opnieuw aan te pakken, maar we zagen zoveel moois en leuks dat we ook besloten om de badkamer opnieuw aan te pakken. Vakantiegeld goed besteedt!
Dolf Vervloet
We hebben de hele benedenverdieping en de tuin laten betegelen met tegels. Een groot aanbod tegen goede prijzen en we zijn erg goed geholpen door het personeel.
Hazel W
Super mooie badmeubel bestelt bij Tegelmegashop.
J. Lenskens
Goede prijzen, vriendelijk geholpen!
Lambert Goossens
Mooi aanbod, veel te kiezen, snel geleverd!
M. Vullings
Fijn geholpen door medewerkers, maar helaas ging er iets fout met de bezorging, waardoor bezorging onnodig langer duurde (verkeerde huisnummer). Vervolgens wel op een nette manier tegemoetgekomen.
Hendriks, Wanssum
Heel netjes geholpen met alles om er voor te zorgen dat we weer van de badkamer genieten (die had zijn beste tijd gehad).
G. Verkeulen
Fijne medewerkers die heel duidelijk communiceren en ons op de hoogte hebben gehouden over de bestelling. Weer een prachtig weekend met mooi weer voor de boeg en we kunnen nu ook optimaal genieten...Fijne medewerkers die heel duidelijk communiceren en ons op de hoogte hebben gehouden over de bestelling. Weer een prachtig weekend met mooi weer voor de boeg en we kunnen nu ook optimaal genieten van ons terras.
W. Peulen
Eerst online gekeken, toen toch maar besloten eens naar Roermond te komen kijken en alles eens in het echt te zien. Ze hebben ons op gepaste wijze geholpen en het hielp voor ons ook om de tegels die...Eerst online gekeken, toen toch maar besloten eens naar Roermond te komen kijken en alles eens in het echt te zien. Ze hebben ons op gepaste wijze geholpen en het hielp voor ons ook om de tegels die we in gedachten hadden eens in het echt te zien. Top service!
Jordy van Egmond
Ontzettend tevreden over het eindresultaat, echt dankbaar voor de inspanningen, hulp en assistentie van Tegelmegashop!