We wisten het eigenlijk wel, maar zijn toch wezen kijken in de showroom om even in het echt te zien. Dat heeft ons alleen maar meer bevestigd van de keuze, maar hebben nog enkele goede adviezen...We wisten het eigenlijk wel, maar zijn toch wezen kijken in de showroom om even in het echt te zien. Dat heeft ons alleen maar meer bevestigd van de keuze, maar hebben nog enkele goede adviezen gehad van de collega die ons hielp!
Samirah Slooten
Heel fijn, na gebeld te hebben goede adviezen gekregen en daarna online besteld, binnen een paar dagen hadden we het in huis
Ivan
Ons terras eens flink aangepakt en nieuwe terrastegels gekocht na een bezoek aan de showroom. Fijne service en leuke prijzen.
Amina M.
Online tegels besteld, daarna fijn op de hoogte gehouden over de bezorging. Prima ervaring!
Fred Cramers
Zijn badkamer volledig opnieuw aan het aanpakken, veel goede adviezen gehad, mooie nieuwe tegels uitgezocht voor aan de wand en vloer. Volgende stap is het sanitair!
Sigfried Emanuel
Fijn personeel, hebben ons goed geholpen aan een nieuwe set Portugese tegels, wist niet dat dat bestond!
Louis Muijen
Mooie mozaiek tegels
S. van de Moosdijk
Prachtige tegels gekocht die er uit zien als echte marmeren tegels, met al het plezier van een keramische tegels. We hebben onze woonkamer er echt nieuw leven mee ingeblazen!
Gijbels
Zochten nieuwe tegels voor op de vloer van de keuken. Nooit gedacht dat houtlook tegels er zo mooi uit kunnen zien als keramische tegel.