Duidelijke site, snel geholpen, tegels komen volgende week al binnen, echt goed
Tinus van der Eerden
Mooi en uitgebreid assortiment
Marlotte van Lankveld
Langsgegaan in Roermond, mooie showroom. Goed geholpen door het deskundige personeel. Super eindresultaat!!!
Stijn
Goed geholpen
Jenifer van Cruchten
Prachtige terrastegels gevonden bij Tegelmegashop. We kunnen weer volop genieten in onze tuin!
Eva Hanssen
Nette medewerkers, deskundig geholpen met een nieuwe set tegels voor de woonkamer.
Fred Konings
Heel goed geholpen, mooie tegels.
Björn Willems
Na een kleine speurtocht op de site, toch even langs gekomen in de showroom om alles eens te zien. Waren onder de indruk van het aanbod en de kennis. Ze hebben het echt goed voor elkaar.
Ossi Andersson
Sommige dingen waren me niet helemaal duidelijk op de site, maar na een telefoontje is me dit helemaal helder geworden en heb ik kunnen bestellen. Super!
Tim Tummers
We zochten alleen nieuwe tegels voor de badkamer, maar we gingen naar huis met ook een nieuwe inrichting voor het toilet haha. Van sommige tegels was een stukje afgebroken, daar zijn we ter plekke...We zochten alleen nieuwe tegels voor de badkamer, maar we gingen naar huis met ook een nieuwe inrichting voor het toilet haha. Van sommige tegels was een stukje afgebroken, daar zijn we ter plekke wel mee geholpen