A. Davids

We hadden hele mooie tegels besteld, perfect voor onze badkamer, maar die waren helaas toch niet meer op voorraad, daar baalden we wel van, maar gelukkig werd er wel met ons meegedacht en kregen we... We hadden hele mooie tegels besteld, perfect voor onze badkamer, maar die waren helaas toch niet meer op voorraad, daar baalden we wel van, maar gelukkig werd er wel met ons meegedacht en kregen we een heel mooi alternatief voor een zeer gunstige prijs aangeboden, echt super geregeld!!

Richard Nellen

Straight to the point, ze hebben me verschillende andere opties laten zien, was het toch niet, dus toen konden we snel en eenvoudig ter zake komen. Goed afgehandeld en de medewerkers wisten... Straight to the point, ze hebben me verschillende andere opties laten zien, was het toch niet, dus toen konden we snel en eenvoudig ter zake komen. Goed afgehandeld en de medewerkers wisten duidelijk waar ze het over hadden.

Gerard Kleuskens

Snel geholpen, goed advies

Willem Schuurmans

Hier de tegels van onze nieuwe badkamer besteld en het ziet er prachtig uit! Hele fijne hulp van de medewerkers en snel geleverd.. zijn er blij mee!

Puck Bastiaanssen

Goed.

Denisa Reijnders

Ook tijdens deze lastige tijd hebben we gewoon een super service gehad van Tegelmegashop!

T. Hetsma

Ruime keuze in tegels, snel geleverd en wisten ook waar we aan toe waren. Kan het zeker aanbevelen. :))

Vincent

Fijn geholpen door de medewerkers, was eerst nog zoekende en volgende week komen de tegels al binnen! Super!

Janssen

Alles mooi op tijd geleverd en heel gemakkelijk en duidelijk te plaatsen. Echt fijn, prettige medewerkers ook! :)

N. Soentjens

Goed geholpen, veel keuze, gewoon klasse!