Wim Lutjensbroek

Veel mooie tegels gezien, diverse samples mee naar huis gekregen, gepast en geprobeerd en uiteindelijk de gewenste tegel zo gevonden. Dank is groot, Tegelmegashop!

L. Meeuw

Goed service, veel te kiezen, fijne medewerkers :)

Julian Kroesen

Er waren een aantal tegels kapot bij het afleveren. Opgebeld en te horen gekregen dat de tegels niet meer op voorraad waren. De medewerker heeft deze toen direct besteld waardoor we toch nog... Er waren een aantal tegels kapot bij het afleveren. Opgebeld en te horen gekregen dat de tegels niet meer op voorraad waren. De medewerker heeft deze toen direct besteld waardoor we toch nog redelijk snel verder konden. Jammer dat we moesten wachten maar het is wel op een goede manier opgelost.

Henk en Trudy Vossenaar

Hadden er een dagje uit van gemaakt samen, naar het retail park en ook Outlet Center, maar uiteraard ook met een bezoek aan Tegelmegashop. We werden niet teleurgesteld, warm welkom met kop koffie.... Hadden er een dagje uit van gemaakt samen, naar het retail park en ook Outlet Center, maar uiteraard ook met een bezoek aan Tegelmegashop. We werden niet teleurgesteld, warm welkom met kop koffie. We stonden versteld van de enorme keuze aan tegels, uiteindelijk hebben we enkele samples meegekregen om thuis te proberen, zodat we online kunnen bestellen. Heel vriendelijk en correct!

Eddy Zegers

Goede ervaring.

T. Kluskens

We zochten nieuwe tegels voor de hal en die vonden we in Roermond. Superfijn geholpen, alleen jammer dat er een stukje afgebroken was van een paar tegels. Daar hebben de medewerkers ons netjes mee... We zochten nieuwe tegels voor de hal en die vonden we in Roermond. Superfijn geholpen, alleen jammer dat er een stukje afgebroken was van een paar tegels. Daar hebben de medewerkers ons netjes mee geholpen.

Peter

Zonder al te veel moeite online besteld, afgerekend en binnen enkele dagen hadden we de bestelling in huis. Bleek toch niet helemaal te passen bij ons interieur te zijn en in overleg met de... Zonder al te veel moeite online besteld, afgerekend en binnen enkele dagen hadden we de bestelling in huis. Bleek toch niet helemaal te passen bij ons interieur te zijn en in overleg met de verkopers konden we tot een overeenkomst komen om dit op te lossen. Super fijne manier van zaken doen!

Vakkundig personeel en ruime keuze uit veel soorten tegels, zijn hier echt goed geslaagd.

J. Burhenne

Wilden eerst langskomen voor nieuwe tegels, maar toch besloten eerst te bellen. We hoefden maar door te geven wat we in gedachten hadden, ze mailden ons wat zij passend vonden en nu komen de tegels... Wilden eerst langskomen voor nieuwe tegels, maar toch besloten eerst te bellen. We hoefden maar door te geven wat we in gedachten hadden, ze mailden ons wat zij passend vonden en nu komen de tegels volgende week al binnen. Echt klasse!