Benny Arends

Mooie showroom, goed geholpen. Badkamer ziet er nu erg mooi uit.

M. van Bommel

Grote keuze en goede service, waarmee we goed geholpen zijn.

H. Koopmans

Goede service!

van Bronckhorst

Via mijn buurman van tegelmegashop gehoord, heb het een kans gegeven en ze hebben aangenaam verrast met het ruime aanbod tegels. Precies dat gevonden wat we zochten. Snelle levering, echt klasse!

Emonts, Vianen

Dankzij Tegelemegashop konden we weer vooruit met de verbouwing van onze keuken, goeie service!

R. van Barneveld

Fijne service, mooie tegels :)

Jeanette Kuijpers

We zaten met ons handen in het haar na enkele slechte ervaringen met andere bedrijven. Gelukkig heeft tegelmegashop ons uit de penarie geholpen en er voor gezorgd dat we uiteindelijk alsnog kunnen... We zaten met ons handen in het haar na enkele slechte ervaringen met andere bedrijven. Gelukkig heeft tegelmegashop ons uit de penarie geholpen en er voor gezorgd dat we uiteindelijk alsnog kunnen genieten van onze nieuwe badkamer.

Tony Bakker

Online tegels gevonden, bekeken in de showroom en zelfs van de aardige verkopers nog extra tips gekregen over het plaatsen en het bijbehorende materiaal meteen aangeschaft. Heel goed, zoals het hoort!

Jacobs

We zochten tegels voor onze badkamer, gezocht en gevonden met hulp van de fijne medewerkers. Kunnen we zeker aanbevelen en we houden ze in gedachten voor toekomstige projecten!

Mia Theunissen

Zeer mooi assortiment aan tegels samen met een goede service, gewoon top!