Fijn geholpen, snel geleverd, zoals we van Tegelmegashop gewend zijn. :)
Henk Hoefnagels
Na weken zorgvuldig nagedacht te hebben over de perfecte tegels voor onze nieuwe badkamer, waren er we na een middag bij Tegelmegashop meteen klaar. We zijn heel blij met resultaat!
Alex
Leuk aanbod tegen scherpe prijzen!
Jip Kroone
Tegels uitgezocht voor in ons nieuwe huisje. We kregen een maand na het uitzoeken van de tegels pas de sleutel maar dit was geen probleem qua levertijd. Top service!
Bernd Postma
Speciaal vanuit Friesland naar de showroom gekomen na goede verhalen gehoord te hebben. Prachtige locatie en inderdaad geweldige service.
Rick Gommans
We waren voor ons nieuwe huis op zoek naar tegels voor ons toilet. We hebben onze wensen doorgegeven en ze wisten ons precies aan de juiste tegels te helpen. Top!
Linda Engel
Veel keuze in wandtegels op de website. Snel de gewenste tegel gevonden.
Fleur Willems
Voor onze badkamer waren wij opzoek naar tegels en een badmeubel. Verrassend aanbod sanitair bij Tegelmegashop! Zeer tevreden met onze nieuwe badkamer!
Evert Geenen
Fijne mensen, deskundig, groot aanbod, daar hou ik van! Kan ik zeker aanbevelen. :)
Mien Stultjens
Klasse, fijn geholpen met tegels voor mijn keuken.