Veiligheidsregio Midden en West Brabant

Heel erg leuk! Wij hebben gezamenlijk de training gevolgd en veel van mijn collega’s waren enthousiast. Ik pas zelf nog dagelijks het geleerde toe in mijn presentaties en merk dat dat veel... Heel erg leuk! Wij hebben gezamenlijk de training gevolgd en veel van mijn collega’s waren enthousiast. Ik pas zelf nog dagelijks het geleerde toe in mijn presentaties en merk dat dat veel interactie oplevert. De training is voor ons echt van toegevoegde waarde geweest, en ik weet dat andere afdelingen heb inmiddels ook hebben gevolgd.

Koeleman Sterk & Partners

Ik heb diverse trainingen gevolgd bij zowel Dagmar als Lotte. Twee super ervaren trainers met een prachtig product. De slogan 'één beeld zegt meer dan duizend woorden' klopt precies. Een zeer... Ik heb diverse trainingen gevolgd bij zowel Dagmar als Lotte. Twee super ervaren trainers met een prachtig product. De slogan 'één beeld zegt meer dan duizend woorden' klopt precies. Een zeer waardevolle aanvulling bij coaching gesprekken en trainingen en een boost voor je creativiteit.

Jose

Goede uitleg om gesprekken te visualiseren, mooie sjablonen. En na de cursus kun je zelf ook aan de slag.

Mijn Buuf

Geweldig super enthousiaste trainer Dagmar

Teken je Boodschap is een makkelijk en toegankelijk concept. De boeken zijn makkelijk te volgen en snel toepasbaar in de praktijk. De cursussen zijn met humor ingericht en leuk om te volgen.

Koraal Coaching

Na een korte kennismakingstraining heb ik de online-training aangeschaft. Super heldere uitleg in de filmpjes. Intussen maak ik zelf tekeningen op de flip-over bij mijn trainingen en zowel mijn... Na een korte kennismakingstraining heb ik de online-training aangeschaft. Super heldere uitleg in de filmpjes. Intussen maak ik zelf tekeningen op de flip-over bij mijn trainingen en zowel mijn cursisten als ikzelf zijn enthousiast !

Yes vd Ploeg ( Siyes Trainingsacteren)

Ik kan tekenen niet meer uit mijn leven wegdenken! Na de eerste training was ik zó geïnspireerd dat ik het nu zoveel mogelijk gebruik. En het zit m niet alleen in de inhoud, maar ook in de lol en... Ik kan tekenen niet meer uit mijn leven wegdenken! Na de eerste training was ik zó geïnspireerd dat ik het nu zoveel mogelijk gebruik. En het zit m niet alleen in de inhoud, maar ook in de lol en bevlogenheid van de trainers. Dikke vette aanrader!!!!

De Familiezaak

Leuk, toegankelijk en direct toepasbare curus

AP

Verjaardagskalender gekocht en volg op social media

Jessy van der Ende, Behandelcentrum Middenweg (ipse de Bruggen)

Kort geleden een cursus gevolgd en aan het einde van de dag vol energie en enthousiasme naar huis! Veel inzicht, tip en trics gekregen over hoe je beeldend tekenen in kan zetten om je boodschap te... Kort geleden een cursus gevolgd en aan het einde van de dag vol energie en enthousiasme naar huis! Veel inzicht, tip en trics gekregen over hoe je beeldend tekenen in kan zetten om je boodschap te ondersteunen. Binnen ons team wordt het door verschillende collega's in verschillende functies gebruikt en we zien/merken het effect bij ons doelgroep (lvb in combinatie met psychiatrie en forensische zorg) Hoe mooi en helpend! Ik zou een ieder dit aanraden