HHS

Handig en hands-on, inspiratie opgedaan voor maken onderwijsmateriaal

Daphne

Leuke workshop zakelijk tekenen gehad van Dimitri. Leuk om met wat handige tips je snel iets kunt teken men om je boodschap over te brengen.

Sam

De zakelijk tekenen workshop gevolgd en deze is super relevant en ongedwongen interactief. Hele goede ervaring.

Albeda Zorgcontract

Duidelijk, inspirerend, uitdagend, postief

Desiree de Mooij

Ik liet altijd iemand schrijven en tekenen vanwege een lelijk handschrift. Nu kan ik het zelf!!

Levantogroep

Heel verrassend en inspirerend. De tijd vloog en ik kon toch wel tekenen…

Octant Triangel

Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen! Ontzettend leuke training gegeven door een enthousiaste docent. Genoeg inspiratie gekregen.

Eveline

Sara heeft op een prettige, heldere manier in laten zien hoe beelden de kern van je gesprek of boodschap kunnen versterken. De focus erop kan houden en de ontvanger kan ervaren dat deze gehoord... Sara heeft op een prettige, heldere manier in laten zien hoe beelden de kern van je gesprek of boodschap kunnen versterken. De focus erop kan houden en de ontvanger kan ervaren dat deze gehoord wordt.

Marian 's Heeren Loo De Noorderbrug

Super leuke workshop

Willemijn van der Bijl

Geweldig leuke en leerzame cursusdag met enthousiasmerende, prettige docente. Programma zit goed in elkaar. Je ontdekt meer creativiteit bij jezelf dan gedacht.