Er werd beloofd dat voor avond besteld, de volgende dag bezorgd, helaas duurde dat 3 dagen langer, maar het product klopte wel: goed verzorgd afgeleverd met een fijne multilader en een eenvoudige...Er werd beloofd dat voor avond besteld, de volgende dag bezorgd, helaas duurde dat 3 dagen langer, maar het product klopte wel: goed verzorgd afgeleverd met een fijne multilader en een eenvoudige bescherming. prima!
Francis
Snelle levering, alles in orde, met screenprotector, gsm behuizing en tweede oplaadkabel in de prijs inbegrepen, wat natuurlijk een leuke verassing was.
Tom
Snelle levering. Batterij capaciteit was lager dan gegarandeerde minimum en werd binnen 1 dagen vervangen door een nieuwe batterij. Perfecte Service.
Hans
Snelle levering naar Spanje
Mohammed
Mooie prijs kwaliteit verhouding. Telefoon ziet er als nieuw uit.
Peer
Gemakkelijk te bestellen. Overzichtelijke website en snelle levering. Prima ervaring. Fijn dat er een oplader en screenprotector gratis bijgeleverd wordt.
Torsten
Het product werkt niet. Touchscreen heeft grrot verdraaging of reageert helemaal niet.
Andre
N.v.t.
Thibault
Mijn iphone was als nieuw gekocht maar ik heb nergens service