Good service but you reduced price after i bought it
Mario
Product beantwoordt volledig aan de verwachtingen
Frans
Heb telefoon nog steeds niet ontvangen Belachelijk dat telefoon per post nu toegestuurd is Problemen daar zijn al lang bekend
danielle
Prima winkel, goed bereikbaar en op de bestelde iphone12 deed facetime het niet, teruggestuurd en direct andere gekregen. fijn en netjes opgelost. en prima prijzen vergeleken met de concurrentie.
Roos
Wacht steeds om mijn bestelling, vanaf 01 juni j.l is verstuurd en kreeg een e-mail van We cell ipv telefoon gigant met de melding dat de bezorging is vertraagd. Via Post NL melden ze dat. het te...Wacht steeds om mijn bestelling, vanaf 01 juni j.l is verstuurd en kreeg een e-mail van We cell ipv telefoon gigant met de melding dat de bezorging is vertraagd. Via Post NL melden ze dat. het te druk is en daardoor de vertraging. Wat grappig is, inmiddels alle andere bestellingen die ik later via andere webshops heb gedaan, zijn al geleverd! Ik snap dan de druk niet. Misschien overwegen een andere bezorging service te gebruiken, want dit niet aan jullie… maar aan de bezorging!
Arjen
Het product is nog steeds niet binnen.
E.
Heel goed
Sanne
Iphone 12 mini gekocht in de staat als nieuw, en deze telefoon is gewoon nieuw. Batterijcapaciteit is 100% en de telefoon werkt zoals hij moet! Telefonisch zijn ze bereikbaar, aan te raden zeker!