Heeft een paar dagen langer geduurd, maar ziet er echt als nieuw uit. Alles erbij zelfs een nieuwe oplader
Laura
Screenprotector kan je het echter niet noemen, dat is gewoon een plastiekje zoals je vaak over een display ziet zitten, is ook te groot dus dan kan je niet laten zitten. Donderdag late NM besteld,...Screenprotector kan je het echter niet noemen, dat is gewoon een plastiekje zoals je vaak over een display ziet zitten, is ook te groot dus dan kan je niet laten zitten. Donderdag late NM besteld, zaterdag geleverd. Iphone 12 mini in toestand 'goed' gekocht en idd op de behuizing een kleine beschadiging (zie je niet door cover) + op scherm minimale krasjes (zie je enkel als je hem echt daarvoor gaat bestuderen). Cover erbij goed, batterijcapaciteit 100% (hoewel de batterij van deze iphone echt niet lang meegaat), zit oplader + stekker met 2 usb poorten bij. Verder prima kwaliteit
Bart
Zeer tevreden van mijn bestelling ... Iphone 12 mini aangekocht zo goed als nieuw en die ook zo ontvangen. Bedankt! Grtz Bart
Gertjan
De levering was snel genoeg maar het toestel was niet in orde en is terug gestuurd. Dat ging redelijk eenvoudig, daar was niets mis mee. Maar ik ben wel teleurgesteld dat het toestel niet goed was!!
Sandra
Snelle levering, telefoon in nieuwstaat
Mohamed
Altijd hebben ze goeie prijzen
Ramsis
Goeie service
Eric
Een mooi product voor een goede prijs. Snel en compleet geleverd. Niet van nieuw te onderscheiden