Mooi toestel en goede en snelle service toen bleek dat de zending per ongeluk niet compleet was!
Amber
Fout product geleverd, foute beloftes over wanneer bestelling aankomt. Gsm terug opgestuurd maar volgens tracking nog steeds niet opgestuurd, wat wilt zeggen nog langer wachten op gsm, wat heel...Fout product geleverd, foute beloftes over wanneer bestelling aankomt. Gsm terug opgestuurd maar volgens tracking nog steeds niet opgestuurd, wat wilt zeggen nog langer wachten op gsm, wat heel dringend is!
Milan
Erg tevreden, 3 dagen levertijd gehad. Ik had een iPhone 12 128gb besteld met status “goed” dat was de middelste keuze. Scherm is compleet kras vrij. Er zitten alleen 3 kleine gebruikssporen op de...Erg tevreden, 3 dagen levertijd gehad. Ik had een iPhone 12 128gb besteld met status “goed” dat was de middelste keuze. Scherm is compleet kras vrij. Er zitten alleen 3 kleine gebruikssporen op de behuizing. Batterij is ook nog 92%. Ook zaten alle accessoires erbij.
Kamil
Op de site stond dat er een screenprotector werd bijgeleverd dat was niet het geval na vlot contact met de klantendienst werden er 2 nagestuurd en volgende dag geleverd
Hct
Gekozen voor 2x iPhone 12 mini Was verbaasd over de zeer fraaie staat van beide telefoons. Accu capaciteit van 100%. Telefoons leken wel nieuw. Positief en aanrader!
Pim
2 iPhone besteld, snel geleverd en volgens de omschrijving. Zag er prima uit
Carolus
De bestelling was OK, maar bij opladen van het toestel bleek de batterij defect te zijn. Teruggezonden en nu wachten op de vervanging.
Vera
Snelle levering en uitstekende kwaliteit zowel de prijs en telefoon. Dus heel tevreden!
Iling
Na zoveel positieve reviews heb ik besloten om een ??iphone 12 te bestellen en heb ik een nieuwe iphone ontvangen die niet te onderscheiden is van de splinternieuwe. Alles werkt zoals ik had...Na zoveel positieve reviews heb ik besloten om een ??iphone 12 te bestellen en heb ik een nieuwe iphone ontvangen die niet te onderscheiden is van de splinternieuwe. Alles werkt zoals ik had verwacht. Ben heel blij mee.