Refurbished phone gekocht. Deze is heel netjes. Blij mee!
Siebe
Ik was een beetje terughoudend in het begin maar de telefoon was super snel geleverd en ook de support was super toen ik wat opstartproblemen had. Al met al een zeer goed concept en de scherpste...Ik was een beetje terughoudend in het begin maar de telefoon was super snel geleverd en ook de support was super toen ik wat opstartproblemen had. Al met al een zeer goed concept en de scherpste prijs die je kunt vinden.
Justin
Snelle levering, telefoon ziet er als nieuw uit!
Ton
Prima apparaat, compleet met alle toebehoren
Michelle
Wat een topservice. Er was een probleempje met de levering. Ik werd direct gebeld en de volgende dag had ik alsnog een nieuwe telefoon. Fijn dat er snel een alternatieve oplossing was.
Pieter
Zonder probleem omgeruild en tot volle tevredenheid een...Snelle levering. Binnen 1 dag thuis. Twee telefoons besteld. ! telefoon terug gestuurd i.v.m. kleine onvolkomendheid.
Zonder probleem omgeruild en tot volle tevredenheid een mooie telefoon gekregen.
Ook de andere telefoon zag er prima uit. Gaan we nog jaren plezier van hebben.
Ignace
Accuraat, komt het beloofde na
Heleen
Ontzettend slechte communicatie over de levering. Bestelling om half 8 uur, eerste track&trace check: zaterdag bezorgd. Toen dinsdag. Check op maandagavond: hé, al bezorgd, ligt al bij het...Ontzettend slechte communicatie over de levering. Bestelling om half 8 uur, eerste track&trace check: zaterdag bezorgd. Toen dinsdag. Check op maandagavond: hé, al bezorgd, ligt al bij het afhaalpunt. In geen van de gevallen een bericht, alleen telkens zelf checken via track&trace. De screenbeschermer ontbrak, werd per direct nagestuurd. Telefoon zelf ziet er uit als nieuw.
Jurgen
Prima service, persoonlijk contact bij vragen zeer vriendelijk. Lightspeed leveringen! Aanrader!
Pieter
Snelle levering en uitstekende service. Defect scherm werd in 1/2 uur vervangen. Bovendien ontving ik extra accessoires cadeau. Zeer tevreden.