Snelle levering, jammer dat de screenprotector nog niet aangebracht was op de telefoon.
Sterre
Goede en snelle service. Als Klarna mogelijk was geweest dan zou het nog beter beoordeeld worden.
Elke
Vlot om te bestellen, vlotte levering door Post.nl. Enkel de periode van levering (tussen 8u en 22u) mag korter vermeld worden. Zo'n grote marge is niet nodig denk ik.
Piet
Goed produkt en snelle levering
Telefoon voldoet volledig aan de omschrijving.
Kma
Betrouwbare online iPhone verkoper. Super goede service. Op vrijdag iPhone 12 mini bestelt zo goed als nieuw voor een zeer goede prijs. Toestel volgende dag in huis zelfs op zaterdag. In zeer...Betrouwbare online iPhone verkoper. Super goede service. Op vrijdag iPhone 12 mini bestelt zo goed als nieuw voor een zeer goede prijs. Toestel volgende dag in huis zelfs op zaterdag. In zeer goede staat zoals beschreven met kwalitatief hoesje, edge to edge screenprotector en oplader. Telefoongigant.nl is echt een aanrader. Ik word vaste klant. Fijn dat er nog eerlijke verkopers zijn. Bedankt voor de goede service.
Rene
Geen nadelen gevonden
G.R.H
Refurbish iPhone ziet er als nieuw uit en tegen een schappelijke prijs.
Philip
Zeer snelle levering, mooi toestel. Als Nieuwstraat, bijna helemaal perfect op enkele mini krasjes op het scherm na. Wel spijtig dat je per toestel niet weet wat de beschadigingen zijn. Voor de rest...Zeer snelle levering, mooi toestel. Als Nieuwstraat, bijna helemaal perfect op enkele mini krasjes op het scherm na. Wel spijtig dat je per toestel niet weet wat de beschadigingen zijn. Voor de rest voor die prijs, die staat, met bovendien accessoires erbij. Dat vind je nergens. Aanrader dus!!