Aanvankelijk ging ik uit van de gedachte voor 18:00 besteld morgen in huis. Bij het bestellen besefte ik dat de levertijd 2 tot 5 dagen kan duren. Toen ik het bestelde heb ontvangen de 8ste dag na...Aanvankelijk ging ik uit van de gedachte voor 18:00 besteld morgen in huis. Bij het bestellen besefte ik dat de levertijd 2 tot 5 dagen kan duren. Toen ik het bestelde heb ontvangen de 8ste dag na het te hebben besteld was ik tevreden.
Snelle levering en product voldoet perfect aan de omschrijving. Alleen erg jammer dat het bijgeleverde hoesje een waardeloos hoesje is. Totaal niet stevig of wat ook en sluit niet eens om de...Snelle levering en product voldoet perfect aan de omschrijving. Alleen erg jammer dat het bijgeleverde hoesje een waardeloos hoesje is. Totaal niet stevig of wat ook en sluit niet eens om de iPhone 13 aan. Dat was een echte afknapper. Écht jammer.
Mitzy De klerck
Slechte ervaring, slechte communicatie en het duurde echt heel erg lang
Erg slecht!
Noah van Os
Slecht bedrijf, zou mijn telefoon de volgende dag binnen krijgen. Kreeg hem 1.5 week later binnen. Ook telefonisch niet te bereiken erover. Telefoon is voor de rest wel prima
Weken moeten wachten op levering
Niet Goed Ik heb een kapotte gsm gekregen en er antwoordt niemand op mijn berichten.
De telefoon is geleverd binnen de afgesproken tijd en ziet eruit zoals omschreven. Helaas zaten daar niet alle accessoires bij zoals aangegeven. Het hoesje en de screenprotector ontbraken. Hierover...De telefoon is geleverd binnen de afgesproken tijd en ziet eruit zoals omschreven. Helaas zaten daar niet alle accessoires bij zoals aangegeven. Het hoesje en de screenprotector ontbraken. Hierover heb een mail gestuurd maar helaas na twee weken nog geen antwoord op ontvangen. De bijgeleverde oplader werkt slecht, hij hapert en de telefoon geeft een vreemde melding.