Iets te laat geleverd, maar door goed contact snel opgelost.
Fre B.
Telefoon leek in oke conditie, maar na 2 maanden problemen. Meerdere keren gebeld zonder contactmogelijkheid (wordt afgebroken) en mails zonder respons na 1 week.
Ferre Gevers
De ervaring was heel goed snelle levering product in top staat
Tanja Makoko
Heel goed
Slecht bedrijf, telefoon laadt erg slecht op. Klantenservice reageert niet op een e-mail en de telefoon wordt niet opgenomen. Bestel hier absoluut niks!
M
Fred Peezenkamp
Refurbished iPhone 14 besteld en 2 weken later ontvangen Bleek een Amerikaans model te zijn en onbruikbaar voor de Europese markt en er € 545 voor betaald te hebben Weggegooid geld en...Refurbished iPhone 14 besteld en 2 weken later ontvangen Bleek een Amerikaans model te zijn en onbruikbaar voor de Europese markt en er € 545 voor betaald te hebben Weggegooid geld en bestel nooit bij deze firma Fred P
Van beek
Ontzettend slecht. Ik probeer al weken contact te krijgen. Bestelling was pas na een paar weken verzonden. Maar ik wou de bestelling daarvoor al annuleren. Inmiddels heeft telefoongigant de...Ontzettend slecht. Ik probeer al weken contact te krijgen. Bestelling was pas na een paar weken verzonden. Maar ik wou de bestelling daarvoor al annuleren. Inmiddels heeft telefoongigant de telefoon al een week terug maar ik nog geen reactie of mijn geld terug.