Ik heb vorige week woensdag een mobiel gekocht. Deze zou de volgende dag geleverd worden. Ik heb nog niks ontvangen. Ik bel en ik heb ook mail gestuurd. Telefoon wordt niet opgenomen en ik krijg...Ik heb vorige week woensdag een mobiel gekocht. Deze zou de volgende dag geleverd worden. Ik heb nog niks ontvangen. Ik bel en ik heb ook mail gestuurd. Telefoon wordt niet opgenomen en ik krijg geen antwoord op mijn mail.
Slechte ervaring. Ik heb de verkeerde kleur gsm ontvangen + de verkeerde lader + meer dan een week op mijn bestelling gewacht. Ik bestel een iPhone 15 pro en krijg een lightning kabel. Ik heb...Slechte ervaring. Ik heb de verkeerde kleur gsm ontvangen + de verkeerde lader + meer dan een week op mijn bestelling gewacht. Ik bestel een iPhone 15 pro en krijg een lightning kabel. Ik heb hiervoor gebeld en gemaild, maar geen antwoord ontvangen. Ik verwacht hiervoor toch een compensatie.
Matthias
Zeer onprofessioneel
Van vlaenderen Fabi
Positief
Jayden Leidsman
Het was een goeie ervaring
Latifa Saddik
Ben goed geholpen
Verzending liet erg lang op zich wachten
Zeer slecht bedrijf, niet te vertrouwen een telefoon gekocht en bij aankomst deed de telefoon het niet paar keer gebelt en tientallen mails gestuurd maar nog steeds na 3 weken geen antwoord
Inge Homan
Refurbished Telefoon Gekocht
Jordy
Wel betalen voor een telefoon maar niet geleverd krijgen. Heb al meerdere berichten achter gelaten per mail of per telefoon. Krijg gewoon geen contact met ze.