Onmogelijk contact te krijgen met bedrijf om te begrijpen waar bestelling blijft, meer dan een week na betaling van rekening is gegaan. Alles geprobeerd: telefoon (niemand neemt op), email, online...Onmogelijk contact te krijgen met bedrijf om te begrijpen waar bestelling blijft, meer dan een week na betaling van rekening is gegaan. Alles geprobeerd: telefoon (niemand neemt op), email, online formulier. Belofte zoals op website op vlak van levertermijn klopt niet.
Luuk
Wacht 2 weken nadat mijn product retour gestuurd is nog steeds op mijn geld terug. Ga niet in zee met deze mensen.
Sarah
COMUNICATIE IS ECHT HEEL SLECHT! Ik wordt compleet genegeerd al wekenlang. Ik heb afgesproken met het bedrijf dat wanneer me telefoon is aangekomen. Dat zou binnen 2 tot 5 dagen zijn maar werd...COMUNICATIE IS ECHT HEEL SLECHT! Ik wordt compleet genegeerd al wekenlang. Ik heb afgesproken met het bedrijf dat wanneer me telefoon is aangekomen. Dat zou binnen 2 tot 5 dagen zijn maar werd uiteindelijk 2 weken maar goed dat is niet het ergste. We hadden afgesproken dat ze een nieuwe aankopbon zouden maken met imei nummer genoteerd op de aankoopbon zo dat ik me telefoon kan declareren bij de verzekering. Ik heb het imei nummer door gestuurd al 4 weken terug en meerdere mails door gestuurd en al 4 keer telefonisch contact opgenomen. Waarbij ze eerst aan gaf dat er achterstand in de mail is en ze het der collega door gaf. Week later nog niks dus heb ik weer gebeld dit keer zei ze dat er een fout was mer versturen van de mail en opnieuw zou sturen en al weer nog niks ontvangen!!!!!! Als ik wist dat ik geen aankoopbon zou ontvangen met imei nummer had ik natuurlijk nooit besteld. Maar ik geef niet op! Ik blijf contact opnemen tot jullie doen wat afgesproken is en ik netjes me telefoon kan declareren. Het is een kleine moeite ik begrijp het niet???
Henk en Janny Koster
En zeer slecht bedrijf. Kunnen niet communiceren, hun telefoon wordt niet opgenomen en mails worden niet beantwoord.
vishwas shetty
The survey asks if I would recommend the company, well it depends on whether my phone problem will...The product was delivered on time, however the product seems to be of inferior quality.
The survey asks if I would recommend the company, well it depends on whether my phone problem will be sorted for me.
Snelle levering en prima verzonden
Prima, alles naar wens
Philippe
Hoe ontvangt u uw bestelling???
J. de Jong
Slecht - ik wacht al drie weken op mijn telefoon! De klantenservice is nagenoeg niet bereikbaar. Van de ene keer dat de telefoon wordt opgenomen, beloven ze eind van de week iets op te...Slecht - ik wacht al drie weken op mijn telefoon! De klantenservice is nagenoeg niet bereikbaar. Van de ene keer dat de telefoon wordt opgenomen, beloven ze eind van de week iets op te sturen.....inmiddels alweer een week voorbij en nog steeds niks....
Maciej Szajba
I ordered iphone 13 pro ,,as new,, I got in bad shape, camera glass broken, charging port doesn't work well, same as speakers. And now they don't answer my e-mail same as phone, can't reach them.