Geleverde telefoon had maar een batterijpercentage van 79% in plaats van de toegezegde 85%-100%. Klantenservice 1 maal kunnen bereiken, een gebrekkig engels sprekende dame. Ze zou een mail sturen... Geleverde telefoon had maar een batterijpercentage van 79% in plaats van de toegezegde 85%-100%. Klantenservice 1 maal kunnen bereiken, een gebrekkig engels sprekende dame. Ze zou een mail sturen naar het management team met mijn klacht. Geen reactie. Brief met ontbinding koopovereenkomst gestuurd per email, aangetekende email en post. Geen reactie. Wacht de 14 dagen termijn nog even af. Daarna naar de rechter.

Bart van Eijck

Product werd niet professioneel verpakt aangeleverd. De iPhone was zelf prima in orde maar de verpakking gaf een vals signaal. Bij starten van de iPhone was deze niet gefactury reset. Chat van de... Product werd niet professioneel verpakt aangeleverd. De iPhone was zelf prima in orde maar de verpakking gaf een vals signaal. Bij starten van de iPhone was deze niet gefactury reset. Chat van de website werkte niet. Na veel belpogingen kreeg ik uiteindelijk het advies dit zelf op te lossen

Theresia

Slechte service nooit bestellen bij de Telefoongigant! Op 4 juli heb ik een Iphone pro 13 groen besteld. Die vervolgens maar niet kwam. Het bedrijf was telefonisch niet bereikbaar en ook op de mail... Slechte service nooit bestellen bij de Telefoongigant! Op 4 juli heb ik een Iphone pro 13 groen besteld. Die vervolgens maar niet kwam. Het bedrijf was telefonisch niet bereikbaar en ook op de mail werd niet gereageerd. Een dag later uiteindelijk wel telefonisch bereikbaar. Alleen personeel die engels spreekt. Ik had zogenaamd een pre order besteld en ik zou wel een ander IPhone in een andere kleur kunnen krijgen die zou dan meteen de volgende dag worden verstuurd. Dat gebeurde vervolgens ook niet. Toen ik daar weer achteraan belde bleek dat er weer iets mis was gegaan. Of ik een andere kleur teleofon wilde. Ik gaf aan dat mijn vertrouwen helemaal weg was en dat ik mijn geld terug wilde. Dat zou drie werkdagen duren werd mij verteld vanaf het moment dat ik daarover een mail had ontvangen. Jullie raden het al. Ik krijg maar geen mail en dus ook mijn geld niet terug!!! Ik ga hiervan dus ook aangfite doen bij de politie.

Axel Zeeuws

Goede service, product beter als verwacht

Snelle levering, fijn toestel, alleen miste ik de extra’s die aangeboden werden (hoesje en bescherm plaatje )

Britt Meijering

Snelle levering, heel prettig.

Ahmad Alhayesh

Ik herkende de telefoon niet als gebruikt, omdat alles nieuw was

Joris Roozendaal

Bedrijf waar je geen zaken mee moet doen

Fatos Yildiz

Prima bedrijf! Ik heb 2 telefoons besteld en 1 ontvangen. Na een belletje gepleegd te hebben kreeg ik een nog betere aangeboden en de dag erna lag ook de 2de telefoon in de bus. Prima service!

Goede levering, goede producten! Klantenservice minder, levering was niet compleet, zelfs na mail nog geen reactie gekregen.